Iubita unui fotbalist de la Real Madrid, crede că a fost victima unui jaf la Ibiza. „Am fost otrăvită”

Mina Bonino, iubita fotbalistului lui Real Madrid Federico Valverde, face dezvăluiri șocante după o noapte petrecută în celebra stațiune iberică Ibiza.

Mina Bonino a povestit că s-a trezit fără bani, insinuând că a fost drogată și otravită.

„Când am ajuns în casă, bucătarul era deja acolo. Mi-a zis la un moment dat că este o singură cheie în casă și că ar dori să o ia el, pentru a ne pregăti micul dejun a doua zi, fără să ne deranjeze. Am avut încredere în el.

A doua zi, abia am putut să mă dau jos din pat. Eram foarte amețită. După o oră, am reușit să cobor scările și am văzut că cele trei valize ale mele erau desfăcute în sufragerie, iar hainele erau împrăștiate. Când mi-au verificat portofelul, am văzut că era gol.

Bucătarul mi-a zis că, în momentul în care a ajuns în casă, a văzut că erau haine împrăștiate. În acel moment, mi-a picat fisa, ceva nu era în regulă. Lumea a crezut că eu am lăsat toate acele lucruri vraiște.

Imediat, bucătarul și-a dat demisia, spunând că nu mai poate să lucreze în acea casă, întrucât este acuzat mereu. Agentul imobiliar a venit și ne-a zis că este posibil ca mâncarea să fi fost otrăvită și au dat vina pe bucătar.

Am mers la spital pentru a face un test pentru substanțe. Analizele au fost negative, dar m-au testat doar pentru urme de cocaină, marijuana, ecstasy, amfetamine sau antidepresive în sânge. Într-un mod subtil, ne-au jefuit în timp ce dormeam”, a povestit Mina Bonino pe rețelele de socializare.

Tânăra și fotbalistul Fede Valverde sunt împreună de doi ani și au împreună un băiețel.