joi, 28 mai 2020

Iulia Albu este terorizată! Acesta nu a mai rezistat și a sunat la 112 în toiul nopții

Știrile zilei

Se pregăteşte o nouă Ordonanţă de Urgenţă! Schimbări importante în viaţa românilor, de la 1 Iunie

Începând cu data de 1 iunie, în viața românilor ar putea avea loc schimbări extrem de importante. Ludovic Orban...

SUA se pregătesc să o acuze de trafic de droguri pe prima doamnă a Venezuelei

Prima doamnă a Venezuelei, Cilia Flores, are o îndelungată experienţă de jocuri politice, dar procurorii americani se pregătesc să...

Iulia Albu este terorizată!

Vedeta le-a povestit fanilor ei experiența neplăcută prin care trece de câteva nopți și care îi strică somnul. De cateva nopți, Iulia Albu nu mai are liniște. Motivul? Ei bine, în apropierea locuinței sale există un șantier. Muncitorii lucrează zi și noapte și îi perturbă somnul Iuliei Albu. Ba chiar, într-o seară, vedeta n-a mai rezistat și a sunat la poliție din cauza zgomotului infernal.

Iulia Albu se ”vinde scump”!

De-a lungul timpului, Iulia Albu a încercat și alt domeniu din ”câmpul muncii”. Așa se face că din vedetă TV și fashion-icon, ea s-a transformat în… influencer! Dar… Iulia Albu nu-și asociază numele cu orice brand. În negocierile pentru o campanie, onorariul Iuliei Albu începe de la 5.000 de euro pe postare.

“Proiectele mele pe YouTube au fost susținute de sponsori, au fost targhetate. Asta nu înseamnă că fac lucruri doar pentru a câștiga bani de la sponsori și nu fac asta din dragoste pentru publicul meu și din pasiune. Ba da, fac și din pasiune”, a mărturisit Iulia Albu.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Iulia Albu este terorizată! Acesta nu a mai rezistat și a sunat la 112 în toiul nopții 2