Iulia Vântur, umilită de Salman Khan! Ce i-a făcut în văzul tuturor

Iulia Vântur trăiește o viață de vis în India. Este celebră, iubită de o mulțime de oameni și are mare succes cu filmele în care joacă. Ocupă acum prima pagină a tabloidelor, de când toată lumea a început să creadă că s-a despărțit de celebrul său iubit, Salman Khan. Ce gesturi nepotrivite a făcut actorul la petrecerea de ziua lui.

Salman Khan, în compania fostei iubite

Salman Khan și Iulia Vântur se iubesc de ani buni și mereu au fost în atenția publicului. Au ocupat de multe ori prima pagină a tabloidelor, dar se pare că acum au revenit și situația dintre ei ar fi una extrem de neplăcută.

Actorul a împlinit frumoasa vârstă de 57 de ani, la care au participat o mulțime de invitați de seamă. Se pare că fosta sa iubită, Sangeeta Bijlani, a figurat și ea pe lista celor care au venit la marele eveniment, iar actorul a fost văzut în compania ei la petrecere. Ar fi apărut chiar și imagini nepotrivite, în care cei doi ar fi fost surprinși în ipostaze intime.

„Pe lista invitaților s-au mai aflat Pulkit Samrat și iubita Kriti Kharbanda, actorul veteran Suniel Shetty, fosta iubită a lui Salman Khan, Sangeeta Bijlani. Actrița Iulia Vantur, despre care se zvonește că este împreună cu Salman de mai mulți ani, a fost văzută într-o rochie neagră strălucitoare.”, a scris publicația HindustaniTimes.

Zvonuri despre Salman Khan

Despre Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, s-au spus lucruri care nu i-au adus deloc faimă de-a lungul anilor. Un avocat a spus despre el că ar fi, de fapt, însurat, nu un bărbat liber să aibă o relație cu românca noastră.

Din motive neștiute, Vibhor Anand, celebrul avocat din India, susține că marele actor de la Bollywood este căsătorit de foarte mulți ani cu o femeie pe nume Noor și are cu aceasta și doi copii de 17, respectiv 13 ani, care acum locuiesc cu mama lor în Dubai.

În acest context, actorul a decis să le explice fanilor cum stau lucrurile de fapt. Astfel, e declarat clar că locuiește în același apartament de 9 ani și nu are nicio legătură cu Dubaiul. Nu înțelege de ce acel bărbat încearcă să-i facă rău, să-l denigreze, dar cert este că nu vrea să dea curs răutăților lui, ci vrea doar să le explice că tot ce se vorbește este fals.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat așa ceva. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție”, a spus Salman Khan.