12.5 C
București
vineri, 7 mai 2021

Jador a mărturisit de ce a venit la Survivor 2021!

Jador a mărturisit de ce a venit la Survivor. Cântărețul i-a mărturisit Amnei motivul real pentru care participă în emisiune. Jador, unul dintre Faimoșii de la Survivor 2021, s-a împretenit cu Amna. Cântărețul a dorit să-i împărtășească frumoasei blondine un secret ascuns cu grijă.

Care este motivul pentru care Jador este unul dintre participanți?

Jador, despre motivul real pentru care participă la Survivor 2021
Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. La momentul actual, cântărețul are nenumărate vizualizări pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că orice lansare îl propulsează automat pe cel mai bun loc din topuri.

De asemenea, Jador este unul dintre concurenții de la Survivor 2021. Fanii pe care și i-a strâns de-a lungul timpului îl urmăresc și îi țin pumnii, pentru ca Faimosul să obțină premiul cel mare.

Chiar dacă Jador de la Survivor 2021 este extrem de împlinit pe plan profesional, pe plan personal lucrurile nu stau chiar atât de roz. Cântărețul s-a destăinuit în fața Amnei, o altă concurentă a show-ului, și i-a spus adevăratul motivul pentru care participă în competiție.

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă… Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile.

Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine. Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a mărturisit Jador în al doilea episod Survivor România.

Jador i-a declarat Amnei că nu o poate uita pe Georgiana, fosta lui iubită, și că s-ar împăca cu ea dacă acest lucru ar fi posibil.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

Scandal la Survivor România, după ce Jador și Moroșanu au sărit la bătaie
Duminică a fost difuzată a doua ediție a emisiunii concurs Survivor România 2021. Cum era de așteptat, reality-show-ul a fost presărată cu nervi, lovituri și accidentări. Mai mult, a izbucnit și un prim conflict între „faimoși” și „războinici”, care cu siguranță va continua și în edițiile următoare.

În ediția difuzată duminică a Survivor România, Cătălin Moroșanu a fost plin de nervi. Acesta s-a enervat după proba disputată cu unul dintre „războinici”. După cum era de așteptat, a apărut și o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Moroşanu au fost foarte deranjaţi de atitudinea „războinicilor”.

Astfel, Jador, Moroşanu. de la „faimoși”, şi Starlin, concurentul din echipa „războinicilor”, s-au luat la harță. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morşanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limită de „războinic”, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Moroşanu.

Mai mult, Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate