Jador, adevărul despre boala sa! Săptămâna viitoare se operează! Cât de grav e

Jador a plecat de la Puterea Dragostei pentru că este bolnav.

Jador a povestit de mai multe ori în emisiune că este bolnav, că are probleme grave de sănătate. De altfel, el a și lipsit din câteva ediții pentru că se afla la spital pentru diverse investigații.

Deși, Jador a povestit de câteva ori despre problemele de sănătate din familia lui, motiv pentru care toți fac periodic investigații la colon, acum problema lui este în altă parte.

”Trebuie să mă operez de fiere. Nopțile pierdute și-au spus cuvântul. Săptămâna viitoare mă operez, la Iași. De mic copil am avut probleme. Credeam că din cauza stomacului, dar până la urmă de la fiere era problema. La Istanbul, au descoperit problema, medicii de acolo mi-au spus. Dar nu am vrut să mă operez acolo, ci aici, la mine acasă, a povestit Jador despre problema lui de sănătate și despre operația pe care o va face săptămâna viitoare.

Jador, adevărul despre boala sa! Săptămâna viitoare se operează! Cât de grav e

Jador, adevărul despre boala sa! ”Ficatul meu e obosit”

De altfel, în emisiunea Teo Show, Jador a mărturisit că acesta a fost motivul pentru care a părăsit Puterea Dragostei.

Am plecat pentru că am probleme de sănătate, am vrut să le rezolv. Doctorul mi-a spus că trebuie să mă operez de fiere, că ficatul meu este foarte obosit de la atâtea nopți nedormite. Trebuie să mă operez, zilele astea o să-mi fac programare.

Nu vreau să dramatizez, vreau doar să mă operez, să mă simt eu bine. E doar o pauză de la Puterea dragostei, nu am ieșit din emisiune. Acolo, în emisiune, e foarte mult stres. E răutate acolo, e și multă dragoste. Mă întorc în casă? Vedem! Vedem!”, a declarat Jador la Teo Show.

Jador, adevărul despre boala sa! Săptămâna viitoare se operează! Cât de grav e