Un actor american mărturiseşte că a fost îndrăgostit de Jennifer Aniston. ”Scenele de amor din film erau tortură pentru mine”

0

Puțini sunt actorii care au reușit să reziste farmecelor lui Jennifer Aniston pe platourile de filmare și să nu se îndrăgostească de ea.

Jake Gyllenhaal, care a filmat alături de Aniston ”The Good Girl”, în 2002, e unul dintre cei care recunoaște și care își asumă acest lucru declarându-l public.

Actorul american în vârstă de 40 de ani a recunoscut la emisiunea “The Howard Stern Show” că i-a fost greu să filmeze scenele de dragoste din film tocmai din acest motiv.

”Scenele de amor din film erau tortură pentru mine. Dar şi festin. Era ca un amestec din amândouă”, a spus Gyllenhaal.

”Scenele intime sunt ciudate, fiindcă eşti privit de 30, 50 de oameni. Pe mine asta nu mă incită. Devine ceva mecanic. Este un dans, coregrafie pentru camere. Ca şi la scenele cu bătaie”, a explicat Gyllenhaal, cu umorul caracteristic.

Jake Gyllenhaal şi-a mărturisit prima dată sentimentele pentru Aniston în 2016.

”Sunt de câţiva ani îndrăgostit de ea. Şi nu mi-a fost simplu să lucrez cu Jen. Atât vă spun. A fost superb, nu greu, ci minunat”, declara el atunci revistei People.

Cei doi nu au reuşit să formeze un cuplu niciodată, iar acum Jennifer Aniston chiar este disponibilă. Actriţa a declarat că este pregătită să iasă din nou la întâlniri. Însă acum Gyllenhaal este într-o relaţie, cu fotomodelul Jeanne Cadieu.

Spune ce crezi