Jim Carrey critică Hollywood-ul pentru ovaţionarea lui pentru Will Smith: Am fost dezgustat

Jim Carrey a criticat lumea Hollywood-ul pentru ovaţiile în picioare oferite lui Will Smith atunci când a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rolul din filmul ”King Richard”, după ce l-a lovit pe Chris Rock.

Smith a revenit pe scena la gala Premiilor Oscar la câteva minute după ce l-a lovit pe Chris Rock pe scenă. Rock a făcut o glumă despre tunsoarea Jadei Pinkett Smith, care s-a ras după ce a dezvăluit că suferă de alopecie.

”Am fost dezgustat de ovaţii. Hollywood-ul este pur şi simplu lipsit de coloană vertebrală şi mi s-a părut că acesta este un indiciu clar că nu mai suntem clubul cool”, a declarat Carrey într-un interviu pentru CBS News.

Carrey mai crede că Smith ar fi trebuit escortat afară din sală după ce l-a lovit pe Rock.

Rock a refuzat să depună plângere la poliţie din cauza incidentului, dar Carrey e de părere că asta s-a întâmplat pentru că Rock ”nu a vrut bătăi de cap”.

”Aş fi anunţat dimineaţă că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, deoarece videoclipul va rămâne acolo pentru totdeauna, fără echivoc.

Acea insultă va dura multă vreme. Dacă vrei să strigi din public şi să-ţi arăţi dezaprobarea sau să spui ceva pe Twitter, asta e bine. Dar nu ai dreptul că urci pe scenă şi să loveşti pe cineva peste faţă pentru că spune vorbe”, a spus Carrey.

”Palma a apărut de nicăieri pentru că Will e frustrat. Îi doresc tot ce este mai bun. Nu am nimic împotriva lui Will Smith. A făcut lucruri grozave, dar nu a fost un moment bun. A aruncat o umbră asupra momentului strălucitor al tuturor noaptea trecută… A fost un moment egoist”, a concluzionat Carrey.

Will Smith i-a cerut scuze lui Rock: „Aş dori să-ţi cer scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”.