3.2 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Joe Biden, despre coronavirus: „Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru”

Noul președinte ales al Statelor Unite le-a cerut ferm americanilor să renunțe la adunările pe care le aveau programate de sărbători.
Pe lângă urările specifice Zilei Recunoștinței, noul lider al Statelor Unite a făcut un apel la americani cu privire la tensiunile existente în contextul pandemiei de coronavirus. „Suntem în război cu virusul, nu între noi”.

Totodată, acesta le-a cerut ferm americanilor să renunțe la sărbători, în condițiile în care numărul de cazuri de coronavirus continuă să crească.

„Cred că meritați să auziți adevărul de la președintele vostru. Trebuie să încetinim răspândirea virusului. Le datorăm asta medicilor, și asistentelor, și lucrătorilor din prima linie… Le datorăm asta compatrioților noștri”, a spus Joe Biden în discursul său.
liderul SUA a mai subliniat faptul că pandemia „a adus durere, și pierderi, și frustrare” și a costat multe vieți, însă acest lucru nu trebuie să se agraveze.
„Ne-a învrăjbit unul împotriva celuilalt”
„Ne-a divizat, ne-a înfuriat, ne-a învrăjbit unul împotriva celuilalt. Știu că țara a obosit de la această luptă, dar să nu uităm – suntem în război cu virusul, nu între noi”, a mai spus președintele-ales.

„Trebuie să ne întărim forțele, să ne dublăm efortul și să se angajăm din nou în luptă”, a mai spus liderul Statelor Unite.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate