Fost medic la Casa Albă: Joe Biden nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. El nu știe ce se întâmplă cu nimic

Un fost medic care a lucrat la Casa Albă atât în administrația Obama, cât și pentru Donald Trump, a declarat că actualul președinte al Americii, Joe Biden, nu este apt din punct de vedere mental pentru funcția pe care o ocupă și că cel mai bine ar fi să demisioneze, scrie The Blaze.

”Biden nu știe ce se întâmplă cu Ucraina. El nu știe ce se întâmplă cu NIMIC! El nu este capabil din punct de vedere cognitiv să conducă. El trebuie să DEMISIONEZE înainte ca țara noastră să mai sufere”, a scris Ronny Jackson, pe contul său de Twitter.

La finalul lunii trecute, Ronny Jackson solicit ca Joe Biden să fie supus unui test cognitiv, adăugând că ”nu este potrivit pentru a fi președintele nostru în acest moment. Îi cer să facă un test cognitiv ACUM. Sunt prea multe în joc, trebuie să știm!”, scria, tot pe Twitter, fostul medic al Casei Albe.

Ronny Jackson este în prezent membru al Camerei Reprezentanților, reprezentând statul Texas din partea republicanilor.

”Întreaga țară vede cum problemele sale cognitive mentale sunt expuse de peste un an și nu există nicio îndoială în mintea majorității oamenilor că se întâmplă ceva cu el, că nu mai este la fel din punct de vedere cognitiv ca înainte și, în opinia mea, nu este potrivit pentru a fi președintele nostru în acest moment”, declara Jackson la Fox News.

”De fiecare dată când se ridică și vorbește cu poporul american, nu doar poporul american îl privește vorbind, ci întreaga lume, iar asta este o parte din problema de aici. Biden pare obosit, slab, confuz, incoerent și transmite un mesaj de slăbiciune în toată lumea, iar ei se prind de asta”, afirma congresman-ul.

În luna iulie a anului trecut, Jacksona declara că el crede că, în cele din urmă, Joe Biden va renunța la funcția de președinte al Americii.

”Se întâmplă ceva serios cu acest om în acest moment și, știți, cred că fie va demisiona, fie îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat, în viitorul apropiat, din cauza unor probleme medicale, fie vor trebui să folosească al 25-lea amendament pentru a scăpa de acest om chiar acum”, spunea congresman-ul american.