Judecatorii se amesteca in viata partidelor politice! Viceprimarul Gabriel Harabagiu ramane deocamdata in PSD! Va fi dat din nou afara?

Iata ca judecatorii ieseni se implica si in viata partidelor politice! Intr-un mod cel putin dubios, viceprimarul Gabriel Harabagiu a ramas membru al PSD, desi formatiunea politica l-a exclus inca de anul trecut. Chiar daca il injura pe Liviu Dragnea peste tot, Harabagiu tine cu dintii de scaunul de membru al PSD! Nu dragostea de politica il face pe Gabriel Harabagiu sa conteste decizia instantelor de judecata, ci frica de faptul ca daca nu mai ramane membru al social-democratilor ar ramane si fara functia de viceprimar! Si uite asa, judecatorii ieseni au ajuns in situatia in care sa decida ei in locul liderilor de partid cine trebuie sa faca parte dintr-o formatiune politica si cine nu. 

Judecatorii din cadrul Tribunalului Iasi au admis astazi actiunea formulata de catre viceprimarul Gabriel Harabagiu, care a cerut anularea deciziei de excludere a sa din PSD. „Instanta admite actiunea formulata de reclamantul Harabagiu Gabriel Vasile in contradictoriu cu Partidul Social Democrat. Anuleaza hotararea Comitetului Executiv National nr. 215 / 14 februarie 2018. Dispune repunerea reclamantului in situatia anterioara, respectiv aceea ce membru al Partidului Social Democrat”, se arata in sentinta magistratilor ieseni.

Vezi si: Viceprimarul Iasului a castigat o noua etapa in instanta impotriva excluderii din PSD

Viceprimarul a comentat pe pagina sa de Facebook sentinta, care nu este definitiva, punand excluderea sa din partid pe seama fostului lider, Liviu Dragnea. „Prin decizia de astazi a Tribunalului Iasi se demonstreaza ca PSDragnea era un partid condus discretionar de un singur om care respingea orice forma democratica de exprimare, de opinie sau de atitudine. Este jenant pentru un partid politic ca se ajunge ca o instanta de judecata sa demonstreze ca principiile democratice nu sunt respectate in relatia dintre membrii de partid. Ca intr-o dictatura bolsevica, unde liderul suprem nu se murdareste sa-si execute contestatarii, imediat se gaseau slugi care sa puna in practica ordinul dictatorului. Nu este vina exclusiva a lui Liviu Dragnea, ci si a celor care se gudurau pe langa el si erau gata sa faca orice pentru a-i ramane in gratii. Si unii dintre colegii din PSD Iasi ar fi facut orice numai ca liderul suprem sa le zambeasca. Pacat de acest par

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !