Kate Middleton, apariție spectaculoasă într-o rochie roșie. Cu ce a atras atenția Prințesa de Wales

Kate Middleton a impresionat încă o dată prin eleganța de care dă dovadă. Prințesa de Wales a participat la un eveniment organizat la Palatul Buckingham, unde a apărut într-o rochie roșie semnată Jenny Packham.

Catherine, în vârstă de 40 de ani, a arătat minunat în rochia roșie lungă brodată, ce a fost creată de Jenny Packham, pe care a accesorizat-o cu tiara Lotus Flower, în timp ce a întâmpinat mai mulți diplomați la reședința regelui Charles din Londra.

Kate Middleton, uluitoare într-o rochie roșie brodată
Cu această ocazie, Kate Middleton a purtat broșa galbenă ce reprezintă Ordinul Familiei Regale, pe care este imprimată fotografia regretatei regine Elisabeta a II-a.

Însă Prințesa de Wales a atras atenția nu doar datorită eleganței sale, ci și a coafurii alese pentru această ocazie. Este pentru prima dată când Kate își poartă părul în stilul anilor 1970. Iar tiara Lotus Flower a completat perfect ținuta soției Prințului William.

Această tiară, care mai este cunoscută ca Tiara Queen Mother’s Papyrus, este făcută din diamante cu motive evantai, încununate de arcuri plutitoare de diamant, i-a aparținut Prințesei Margaret, notează Daily Mail.

De asemenea, Prințesa de Wales a purtat la evenimentul de la Palatul Buckingham o pereche de cercei cu diamante ce i-au aparținut Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton continuă să se ridice la înălțimea așteptărilor după ce, săptămâna trecută, a reușit să uimească întreaga lume cu ținuta închiriată pe care a purtat-o la Boston, în cadrul galei premiilor Earthshot Prize.

Prințesa de Wales, într-o rochie închiriată, în Statele Unite ale Americii
Indiferent de colțul lumii în care se află, Kate demonstrează de fiecare dată că își merită locul în cadrul familiei regale britanice. Săptămâna trecută, Prințesa de Wales a participat la gala premiilor Earthshot Prize ce s-a desfășurat la Boston.

Rochia i s-a potrivit perfect, culoarea verde complimentându-i ochii verzi și părul castaniu.

Kate Middleton a ales să accesorizeze ținuta cu un chocker cu smaralde și diamante ce i-a aparținut Prințesei Diana. Acest colier are o valoare estimativă de aproape 20 milioane dolari.

Harry și Meghan, în umbra Prinților de Wales
În timp ce Kate și William își întâmpinau invitații la Palatul Buckingham, Prințul Harry și Meghan Markle primeau un premiu pentru lupta lor împotriva rasismului în cadrul monarhiei britanice.

La evenimentul care a avut loc la New York, ducesa de Sussex a purtat o rochie albă, marca Louis Vuitton, pe umeri, asemănătoare cu cea pe care Kate a ales-o pentru gala premiile Earthshot Prize de săptămâna trecută.

O luptă pare să se ducă între familiile celor doi frați, iar lucrurile par să se înrăutățească pe zi ce trece, mai ales că joi, 8 decembrie, urmează să apară documentarul „Harry & Meghan”, cu care cei doi amenință să spună „tot adevărul”.