Kate Middleton poarta, cu eleganță și clasă, o rochie care a costat 90 de lei…

0

Stilul nu ține întotdeauna de banii pe care îi cheltui, iar asta a demonstrat-o. și nu doar o singură dată, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton…

De la primele sale apariții publice, Kate Middleton a reușit să se impună drept un model al eleganței și al rafinamentului, ținute sale fiind întotdeauna apreciate pentru alegerile corecte pe care le-a făcut.

Soția Prințului William s-a implicat într-un proiect-studiu cu tema ”Copiii lui 2020”.

kate middleton rochieKate Middleton a participat în urmă cu câteva zile la un eveniment legat de acest proiect, ce s-a desfășurat la Universitatea din Londra.

Ducesa de Cambridge s-a întâlnit acolo cu mai mulți cercetători, profesori și specialiști pentru a vorbi pe larg cum se va desfășura acest proiect în care este implicată.

Cu această ocazie, Kate Middleton a purtat o rochie ce poate fi găsită într-un magazin prezent în orice mall, pentru care a plătit suma de 16 lire, echivalentul a 90 de lei.

La rochia midi pe care purtat-o, Ducesa de Cambridge a asortat o pereche de pantofi, gri, stiletto.

Cerceii pe care Kate Middleton i-a purtat sunt cu diamante și valorează aproximativ 3.750 de lire.

Nu este pentru prima dată când soția prințului William a îmbrăcat această rochie. În luna ianuarie a acestui an, ea și-a făcut apariția în aceeași ținută.

Spune ce crezi