16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Keanu Reeves, de nerecunoscut. Fanii sunt dezamăgiți de look-ul lui

Celebrul actor, Keanu Reeves, a ajuns de nerecunoscut. Cândva, era un sex simbol al Hollywood-ului și avea multe admiratoare. Felul cum a fost surprins în timpul unei pauze de la filmări, stârnește semne de întrebare fanilor. De ce a ajuns astfel faimos Keanu Reeves?

Keanu Reeves, de nerecunoscut
Keanu Reeves nu mai este deloc sex-simbolul de altădată. Dacă în vremurile de demult impresiona cu fizicul său, acum s-a schimbat total. În timpul unei pauze de la filmări, a fost fotografiat în condiții dezamăgitoare pentru fanele sale. Ce s-a întâmplat cu celebrul actor de la Hollywood, de arată astfel?

În fața unui studio din Brooklyn, New York, Keanu Reeves a avut o apariție care nu-l avantajează, având în vedere imaginea de sex-simbol pe care și-a creionat-o de-a lungul carierei. Cu pletele desfăcute și neîngrijite, nebărbierit și cu o șapcă roșie și murdară pe cap, actorul bea dintr-un shake și fuma o țigară. De altfel, nici hainele de pe el nu arătau prea bine, informează The Sun.

Într-un alt moment, Keanu Reeves a fost suprins într-o ipostază care-l pune și mai mult în dizgrație. Și-a dat jos încălțămintea din picioare și se relaxa la soare. Bea dintr-un alt milkshake, în timp ce purta aceeași șapcă roșie murdară, aceleași plete și barbă neîngrijite și haine ponosite.

Drama lui Keanu Reeves
Pe data de doi septembrie, Keanu Reeves împlinește 56 de ani. Înfățișarea descrisă în rândurile anterioare poate fi o explicație la drama prin care a trecut celebrul actor. Pe când avea doar doi ani, actorul a fost părăsit de tată. Deși a rămas în grija mamei cu surorile sale, Kim, Karina și Emma, femeia s-a străduit să le asigure un trai decent, în pofida sărăciei. În urmă cu 27 de ani, un alt eveniment l-a marcat: i-a murit cel mai bun prieten din „My own private Idaho’. Iar ani mai târziu, a avut parte de o altă tragedie: iubita sa a adus pe lume o fetiță moartă, iar la un an de la naștere, iubita lui Keanu Reeves moare și ea într-un accident. De atunci, a mărturisit actorul într-un interviu, a evitat să mai aibă relații serioase sau să facă copii.

„În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viaţă. Am fost devastaţi de moartea ei şi, într-un final, relaţia noastră a luat şi ea sfârşit. Un an şi jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de maşină. De atunci, am evitat relaţiile serioase sau să am copii, a declarat Keanu Reeves.

Însă, după accidentul morții iubitei sale, s-a zvonit că a avut relații cu actrițe celebre precum: SandraBullock, Angelina Jolie și Amanda De Cadenet. Niciuna nu a fost confirmată. Însă, anul trecut, a fost suprins în preajma Alexandrei Grant, în San Francisco. Alexandra ar fi fost cea care i-a făcut o vizită lui Keanu. Pritenii lor spun că cei doi formează de ani buni o pereche și că se bucură de clipele petrecute împreună. Prima oară, s-a afișt cu aceasta la LACMA Art + Film, spre uimirea tututor, pentru că până atunci, Keanu Reeves nu s-a mai afișat cu vreo femeie în public.

Keanu Reeves are 56 de ani și s-a născut la Beirut, capitala Libanului, în 1964. Și-a făcut debutul în actorie la vârsta de 9 ani în Damn Yankees, o piesă de teatru. Apoi, de-a lungul carierei au urmat filme care i-au adus faima, precum: Permanent Records și Bill & Ted’s Excellent Adventure, My Own Private Idaho, Speed, A Walk in the Clouds, Johnny Mnemonic și Chain Reaction, Sweet November, Something’s Gotta Give, The Watcher, Constantine, A Scanner Darkly, Street Kings. Ca drept onoare pentru cariera sa de apreciat, Keanu Reeves a fost recompensat cu propria sa stea pentagonală plasată pe celebra Hollywood Walk of Fame.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate