sâmbătă, 19 septembrie 2020

Klaus Iohannis, atac dur după propunerea lui Streinu-Cercel! „Carantinarea pensionarilor, inumană”

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

După ultima ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de Covid-19, convocată la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă.

Printre altele, Președintele României și-a exprimat părerea vizavi de propunerea lui Adrian Streinu-Cercel, respectiv ca bătrânii să fie izolați de familii timp de trei luni.

Marți, 21 aprilie, Klaus Iohannis a convocat o nouă ședință de evaluare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, la Palatul Cotroceni, la au participat prim-ministrul, Ludovic Orban și mai mulți miniștri.

La declarația de presă, Președintele le-a mulțumit cetățenilor că au respectat în perioada sărbătorilor pascale restricțiile impuse de autorități, dar și preoților și bisericilor.

Despre propunerea lui Streinu-Cercel

Klaus Iohannis a declarat, privind acest subiect, că nu va impune măsura carantinării persoanelor de peste 65 de ani.

„Într-un astfel de plan, cineva propunea, de exemplu, o măsură aberantă, cum că persoanele peste 65 de ani să fie carantinate, ba chiar să fie luate de acasă și să fie duse într-o zonă de carantină. Așa ceva nu se va întâmpla, este inacceptabil.

Trăim într-o societate liberă, care se protejează în cazul epidemiei, dar în niciun caz nu venim cu astfel de măsuri totalitare”, a spus Klaus Iohannis. scrie spynews

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă