duminică, 29 noiembrie 2020

Klaus Iohannis, atac virulent la adresa PSD: „Se luptă să dea Ardealul Ungurilor!“ – VIDEO

Știrile zilei

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi VIDEO

Femeie cu COVID-19 moartă în salon şi pusă direct în sac pentru înmormântare în faţa celorlalţi pacienţi. S-a întâmplat...

Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan, a...

Ce inseamna atunci cand visezi o persoana care a decedat. Ar trebui sa te puna pe ganduri

Sa visezi o persoana care a decedat, este tulburator. In traditia populara, atunci cand visezi ca intri in contact...

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 29 aprilie a.c., ora 12:30, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

UPDATE: „Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a trecut o lege prin care dă autonomie Ținutului Secuiesc! Noi ne luptăm cu pandemia, iar PSD se luptă să dea Ardealul Ungurilor. Ce v-a promis Victor Orban în schimbul acestor înțelegeri?! De asta am vurt alegeri anticipate. Legea pe care au dat-o nu va exista“, a spus Klaus Iohannis.

„Yo napot Kivanok, PSD. Este incredibil ce se întâmplă în Parlament. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlament, în timp ce noi ne luptăm cu pandemia, marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament, ca să dea Ardealul ungurilor. Yo napot, Ciolacu. De ce am vrut alegeri anticipate?, a declarat Iohannis.
Președintele și-a început atacul vorbind în limba maghiară!

Știrea inițială
Prezenți vor fi Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va susţine astăzi, ora 12:15, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă