8.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Klaus Iohannis, despre introducerea de noi restricții

Klaus Iohannis a participat la prima ședință cu noul Guvern și a vorbit despre restricțiile pe timp de pandemie.

Klaus Iohannis a menționat că nu vor fi restricții suplimentare pe timp de pandemie, dar că românii trebuie să respecte măsurile impuse deja de autorități.

Klaus Iohannis, despre restricțiile impuse
„Am avut o ședință de lucru cu prim-ministrul Cîțu și mai mulți miniștri. Am discutat despre pandemie, despre cum va fi de Crăciun în spațiul public și despre campania de vaccinare”, a anunțat șeful statului.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem să spunem că lucrurile stau bine, avem din păcate foarte multe persoane la ATI și, din păcate, prea multe persoane decedate în fiecare zi. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă!”, a declarat Klaus Iohannis.

„Dragi români,

Am discutat măsurile în vigoare și nu vom introduce restricții noi de sărbători, însă restricțiile care sunt acum în vigoare rămân toate în vigoare. Aceste restricții sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformati acestor restricții, dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Repet: restricțiile rămân de sărbători, nu se adaugă altele noi.

În ceea ce privește campania de vaccinare, pot să confirm că începe în România și în toată Uniunea Europeană pe data de 27 decembrie. Se începe cu o tranșă simbolică, imediat după Crăciun vor veni următoarele doze. Aceste vaccinuri sunt sigure, autorizate la cele mai înalte standarde europene. Recomandăm românilor să se vaccineze.”, a fost mesajul transmis de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, reacție la acordul post-Brexit
Președintele Klaus Iohannis a reacționat la acordul post-Brexit. Acordul va proteja interesele companiilor și ale cetățenilor români – obiective-cheie ale României în aceste tratative, afirmă Klaus Iohannis după ce Uniunea Europeană şi Marea Britanie au ajuns la un acord privind relaţiile post-Brexit.

„România salută convenirea parteneriatului Uniunea Europeană – Marea Britanie privind relațiile viitoare. Acordul va proteja interesele companiilor și ale cetățenilor români – obiective-cheie ale României în aceste tratative. Felicitări negociatorului-șef, Michel Barnier și echipei sale pentru efortul susținut”, scrie pe Twitter Klaus Iohannis.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate