3.6 C
București
vineri, 16 aprilie 2021

Klaus Iohannis, despre o eventuală suspendare a sa, declanșată de AUR: ”E cam fumată”

Președintele Klaus Iohannis nu crede în punerea în aplicare a unei eventuale proceduri de suspendare din funcție a sa, de către noul partid intrat în Parlament, AUR.

Șeful statului a fost întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul făcut recent de către co-președintele AUR, George Simion, referitor la acțiunea de suspendare a președintelui României.

”Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată. Dacă îmi permiteţi să mă exprim aşa, foarte informal. Este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică. Mai mult, în momentul acesta, nu am ce să comentez” – a spus Klaus Iohannis după o acțiune de plantare a unui copac în Bolintin Vale, cu prilejul închiderii oficiale a campaniei naţionale de împădurire “O pădure cât o ţară”.

Co-preşedintele AUR George Simion a afirmat că va declanșa procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis, dacă cei de la PSD nu vor face asta.

Simion l-a criticat pe șeful statului pentru că s-ar fi implicat politic în campania electorală, deși – afirmă liderul AUR – ar fi trebuit să fie ”un mediator”.

Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat luni dacă PSD ia în calcul suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, că este “un demers inoportun” în contextul actual.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate