Avertizarea RO-ALERT a întrerupt discursul lui Klaus Iohannis susținut la Cotroceni, în prezența președintelui Poloniei – video

O avertizare RO-ALERT emisă de autorități în legătură cu incendiul de la centrul comercial Prosper Plaza București a oprit, timp de câteva secunde, declarațiile de presă comune susținute la Cotroceni de președintele Klaus Iohannis și de președintele Poloniei, Andrzej Duda.

”Avem nevoie, urgent, de o consolidare consistentă și echilibrată a Flancului Estic, de o prezență înaintată, unitară și întărită. Este necesară o prezență militară sporită aliată în țara noastră și în regiunea Mării Negre, ca răspuns cu caracter strict defensiv la agresiunea Rusiei”, a spus Klaus Iohannis în debutul discursului rostit la Palatul Cotroceni.

Șeful statului și-a întrerupt apoi, timp de 10 secunde, declarația de presă, pentru că în sală s-a auzit zgomotul alarmei Ro-Alert emise de autorități în legătură cu incendiul de la centrul comercial Prosper Plaza, din Calea 13 Septembrie din București.

După ce cei doi  președinți au privit în jur, nedumeriți, probabil după ce au primit informații  liniștitoare în cască, Iohannis și-a continuat discursul.