Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis. Val de ironii: Domnule președinte, sunteți bine? Clipiți de două ori!

0

După ce Klaus Iohannis a postat un mesaj despre criza politică, numeroase comentarii negative, ironii și jigniri au apărut pe contul de Facebook al șeful statului. Domnule Președinte, sunteți bine? Clipiți de două ori, scrie un român.

Mesajul care a stârnit numeroase comentarii este despre criza politică din România.

”Guvernul a căzut victimă orgoliilor unor politicieni care nu au în spate nicio gândire pentru români. Politicienii care au votat moțiunea de cenzură au dorit să arate pur şi simplu că au voturi suficiente. USR, care s-a dat mare partid reformist, nu doar că a abandonat guvernarea din motive de ei știute, dar s-a aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat guvernul.

Voi invita luni partidele parlamentare la consultări și voi încerca, împreună cu cei mai maturi, mai responsabili, să găsim o ieșire din această criză. Nu ştiu dacă această primă rundă de discuții va duce la o soluție, dar sunt total implicat și hotărât să găsesc împreună cu partidele care au maturitatea politică necesară o ieșire, fiindcă nu putem să stăm peste iarnă fără guvern cu puteri depline, în plin val patru al pandemiei de COVID-19 și într-o criză a prețurilor la energie”, este mesajul președintelui Klaus Iohannis publicat pe Facebook, potrivit Mediafax.

În câteva minute, peste 500 de persoane au comentat mesajul, cele mai multe fiind critici la adresa președintelui.

”Ați căzut rău de tot într-o penibilitate doar de dumneavoastră știută. Pe lângă USRPLUS jigniți fără nonșalanță mii de oameni care au stat ore în șir să vă voteze, printre care mă număr. Rușine !!”, a scris un bărbat completat imediat de altul. „Se pare că ați ales să ieșiți din politică în cel mai josnic mod posibil! O alta pată neagra în scurta istorie de 30 de ani a românilor!”

”Un președinte care postează mesaje pe Facebook ca un adolescent, ca și cum toată populația României urmărește contul dumnealui cu sufletul la gură, este de o penibilitate cum n-am văzut”, a comentat alt bărbat.

Multe comentarii sunt jignitoare, iar oamenii cer demisia sau sunt ironici cu președintele Iohannis.

”Domnule Președinte, sunteți bine? Clipiți de două ori!”, glumește un român, iar altul trage concluzia: „Domnu’ președinte mare circar mai sunteți”.

Spune ce crezi