Speculații în jurul persoanei care ar putea fi înlocuitorul lui Putin la Kremlin

Imaginile care îl înfățișează pe Vladimir Putin într-o discuție cu un bărbat, în timpul Paradei de Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste ce a avut loc la Moscova, pe 9 mai, au generat o serie de speculații în legătură cu posibilitatea ca interlocutorul președintele rus să fie chiar cel care ar putea fi înlocuitorul său la Kremlin.

Pilotul de curse ucrainean Igor Suşko a distribuit clipul pe pagina sa de Twitter, susţinând că bărbatul cu care vorbea Putin se numește Dmitri Kovalev.

”Tânărul cu care Putin a purtat o conversaţie lungă şi sinceră în Piaţa Roşie este şeful departamentului Administraţiei Prezidenţiale, Dmitri Kovalev”, a scris Suşko pe Twitter.

Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului.

”Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Suşko.

Baza, o pagina Telegram de informație, susține, de asemenea, că Putin vorbeşte cu Kovalev şi că acesta este potenţialul succesor al liderului de la Kremlin.

”Dmitri Kovalev îl însoțește pe Putin, are 36 de ani şi este şeful unuia dintre departamentele Administraţiei Prezidenţiale.

Pe pagina de Telegram a lui Kovalev sunt o mulţime de fotografii de la hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin la hochei, sport iubit de liderul de la Kremlin”, scrie Baza.

Deşi Putin nu a anunţat public că va demisiona din funcţia de preşedinte, în ultima vreme au circulat constant speculaţii cu privire la sănătatea lui.