S-a aflat cât de beată era femeia acuzată de Kyrgios că a băut 700 de pahare la finala de la Wimbledon: ”Era foarte cald”

Australianul Nick Kyrgios, numărul 40 mondial, a fost învins în finala de la Wimbledon de sârbul Novak Djokovic, scor 64, 3-6, 4-6, 6-7 (3), în trei ore.

Kyrgios, recunoscut pentru ieșirile lui din timpul partidelor, a avut o discuție aprinsă cu arbitrul de scaun, numulțumit de faptul că o spectatoare, despre care a spus că este băută, îl deranjează la serviciu.

„Îmi distrage atenția când servesc și suntem într-o finală de la Wimbledon. De ce mai este ea aici? E beată ruptă și îmi vorbește în mijlocul unui joc. Dă-o afară. Știu exact care este. Cea cu rochie, care pare că a băut 700 de pahare”, i-a transmis Kyrgios arbitrului.

Presa britanică a reușit să stea de vorbă cu femeia respectivă – Ania Palus, de origine poloneză, în vârstă de 32 de ani. Ea a recunoscut că a băut un cocktail Pimms și un pahar de vin rose.

”Am vrut doar să-i ofer sprijin. Poate că am dus-o prea departe, dar am avut doar intenții bune. Plus că era foarte cald, nu aveam pălărie. Îmi pare foarte rău”