18.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

A găsit Nanu, fiul pe care Mirabela Dauer l-a pierdut când micuțul avea doar 2 ani

Mirabelei Dauer nu i-a fost deloc usor, a fost supusa de-a lungul vietii unor grele incercari care au lasat rani. Faptul că se află de parte de fiul ei este una dintre ele. A avut o căsnicie care a marcat-o, momentele tensionate și dureroase fiind nelipsite. Traian Popovici, cel care i-a fost soț, a amenințat-o cu moartea, era violent, iar artista își amintește că a fost bătută, într-o zi, cu un fier de călcat. In plus, nu a fost acceptată de soacră.

Nanu, fiul Mirabelei Dauer, avea doi ani atunci când a avut loc procesul de divorț, Traian Popovici acuzând-o pe Mirabela că l-a înșelat cu un chitarist. A adus și martori în timpul procesului, iar copilul a rămas în custodia sa. Artista sustine ca acesti martori erau unii mincinosi. Spera din tot sufletul ca fiul ei sa realizeze ca a gresit fata de fiinta care i-a dat viata.

„Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri… Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng”, a spus Mirabela Dauer.

La intrebarea dacă a simtit nevoia sa lamureasca trecutul cu Nanu, raspunsul a fost cat se poate de sincer: ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate