joi, 2 iulie 2020

A găsit Nanu, fiul pe care Mirabela Dauer l-a pierdut când micuțul avea doar 2 ani

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Mirabelei Dauer nu i-a fost deloc usor, a fost supusa de-a lungul vietii unor grele incercari care au lasat rani. Faptul că se află de parte de fiul ei este una dintre ele. A avut o căsnicie care a marcat-o, momentele tensionate și dureroase fiind nelipsite. Traian Popovici, cel care i-a fost soț, a amenințat-o cu moartea, era violent, iar artista își amintește că a fost bătută, într-o zi, cu un fier de călcat. In plus, nu a fost acceptată de soacră.

Nanu, fiul Mirabelei Dauer, avea doi ani atunci când a avut loc procesul de divorț, Traian Popovici acuzând-o pe Mirabela că l-a înșelat cu un chitarist. A adus și martori în timpul procesului, iar copilul a rămas în custodia sa. Artista sustine ca acesti martori erau unii mincinosi. Spera din tot sufletul ca fiul ei sa realizeze ca a gresit fata de fiinta care i-a dat viata.

„Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri… Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng”, a spus Mirabela Dauer.

La intrebarea dacă a simtit nevoia sa lamureasca trecutul cu Nanu, raspunsul a fost cat se poate de sincer: ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -A găsit Nanu, fiul pe care Mirabela Dauer l-a pierdut când micuțul avea doar 2 ani 2