sâmbătă, 26 septembrie 2020

La 08.50, ieri dimineață, o femeie a sunat la 112. Când polițiștii au ajuns la fața locului, le-a spus că s-a răzgândit. La ora 11.45 a sunat iar. Incredibil ce s-a întâmplat

Știrile zilei

Ce spune Tavi Colen despre fosta soţie a lui Alin Oprea: „M-am trezit cu ea în casă…”

Tavi Colen, fostul coleg de trupă al lui Alin Oprea, se implică din nou în scandalul divorţului dintre Alin...

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi...

Strigătul de ajutor al lui Mihăiță, băiețelul orfan care vrea să zboare: „Vrea să fie un copil normal”

Micuțul în vârstă de șase ani își dorește să fie ca un copil normal, să poată merge și alerga,...

Un bâtrân din Cernavodă a înjunghiat-o pe femeia care-l îngrijea. Un caz cu iz de telenovelă a avut loc, ieri dimineață, la Cernavodă, în județul Constanța.

Un bătrân, în vârstă de 89 de ani, a înjunghiat-o pe femeia care îl îngrijea, supărat fiind că urma să fie părăsit… pentru alt bătrân, scrie ctnews.ro.

Bărbatul a luat un cuțit de bucătărie pe care l-a înfășurat în niște cârpe, pentru a nu lăsa amprente, iar la scurt timp după ce victima, o femeie de 61 de ani care îl îngrijea de aproape trei ani, a ajuns în apartamentul bătrânului, acesta a înjunghiat-o în spate, apoi a aruncat arma albă pe geam, în speranța că nu va fi găsită.

Victima, în încercarea de a se apăra, l-a lovit în cap pe bătrân chiar cu bastonul acestuia.

Apoi, în jurul orei 08.50, femeia a sunat la numărul de urgențe 112, dar după ce la fața locului a ajuns un echipaj de poliție… aceasta s-a răzgândit. Le-a spus polițiștilor că nu este nimic grav și că s-au împăcat.

Totuși… a revenit cu apelul la 112, în jurul orei 11.45, pentru că rana suferită – de aproximativ 10-12 cm adâncime, nu se oprea din sângerare.

Astfel, amândoi au ajuns la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. După efectuarea unui consult medico-legal, urmează să se facă și încadrarea juridică a faptei.

FOTO: ctnews.ro

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă