La 08.50, ieri dimineață, o femeie a sunat la 112. Când polițiștii au ajuns la fața locului, le-a spus că s-a răzgândit. La ora 11.45 a sunat iar. Incredibil ce s-a întâmplat

Știrile zilei

Medicul Radu Zamfir atentionează toti romanii: „Cancerul nu ocolește pe nimeni” Care sunt simptomele cancerului de colon, pancreas si stomac

Dr. Radu Zamfir, medic primar în chirurgie generală la I. C. Fundeni a explicat care sunt simptomele care ar...

Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Pesti: uite ce obiceiuri are

Pestii sunt considerati cei mai evoluati din punct de vedere spiritual din tot zodiacul.Au doua posibilitati: fie inoata impotriva...

Horoscop Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Cea mai grea lectie pentru fiecare zodie in acest an

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac...

Un bâtrân din Cernavodă a înjunghiat-o pe femeia care-l îngrijea. Un caz cu iz de telenovelă a avut loc, ieri dimineață, la Cernavodă, în județul Constanța.

Un bătrân, în vârstă de 89 de ani, a înjunghiat-o pe femeia care îl îngrijea, supărat fiind că urma să fie părăsit… pentru alt bătrân, scrie ctnews.ro.

Bărbatul a luat un cuțit de bucătărie pe care l-a înfășurat în niște cârpe, pentru a nu lăsa amprente, iar la scurt timp după ce victima, o femeie de 61 de ani care îl îngrijea de aproape trei ani, a ajuns în apartamentul bătrânului, acesta a înjunghiat-o în spate, apoi a aruncat arma albă pe geam, în speranța că nu va fi găsită.

Victima, în încercarea de a se apăra, l-a lovit în cap pe bătrân chiar cu bastonul acestuia.

Apoi, în jurul orei 08.50, femeia a sunat la numărul de urgențe 112, dar după ce la fața locului a ajuns un echipaj de poliție… aceasta s-a răzgândit. Le-a spus polițiștilor că nu este nimic grav și că s-au împăcat.

Totuși… a revenit cu apelul la 112, în jurul orei 11.45, pentru că rana suferită – de aproximativ 10-12 cm adâncime, nu se oprea din sângerare.

Astfel, amândoi au ajuns la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. După efectuarea unui consult medico-legal, urmează să se facă și încadrarea juridică a faptei.

FOTO: ctnews.ro

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă