18 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

La 08.50, ieri dimineață, o femeie a sunat la 112. Când polițiștii au ajuns la fața locului, le-a spus că s-a răzgândit. La ora 11.45 a sunat iar. Incredibil ce s-a întâmplat

Un bâtrân din Cernavodă a înjunghiat-o pe femeia care-l îngrijea. Un caz cu iz de telenovelă a avut loc, ieri dimineață, la Cernavodă, în județul Constanța.

Un bătrân, în vârstă de 89 de ani, a înjunghiat-o pe femeia care îl îngrijea, supărat fiind că urma să fie părăsit… pentru alt bătrân, scrie ctnews.ro.

Bărbatul a luat un cuțit de bucătărie pe care l-a înfășurat în niște cârpe, pentru a nu lăsa amprente, iar la scurt timp după ce victima, o femeie de 61 de ani care îl îngrijea de aproape trei ani, a ajuns în apartamentul bătrânului, acesta a înjunghiat-o în spate, apoi a aruncat arma albă pe geam, în speranța că nu va fi găsită.

Victima, în încercarea de a se apăra, l-a lovit în cap pe bătrân chiar cu bastonul acestuia.

Apoi, în jurul orei 08.50, femeia a sunat la numărul de urgențe 112, dar după ce la fața locului a ajuns un echipaj de poliție… aceasta s-a răzgândit. Le-a spus polițiștilor că nu este nimic grav și că s-au împăcat.

Totuși… a revenit cu apelul la 112, în jurul orei 11.45, pentru că rana suferită – de aproximativ 10-12 cm adâncime, nu se oprea din sângerare.

Astfel, amândoi au ajuns la spital, pentru îngrijiri și investigații medicale, iar polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală. După efectuarea unui consult medico-legal, urmează să se facă și încadrarea juridică a faptei.

FOTO: ctnews.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate