15.1 C
București
duminică, 16 mai 2021

La 45 de ani este mama a 22 de copii. În total a fost însărcinată timp de 16 ani. Iată povestea femeii

Sue și Noel Radford sunt mândrii părinți a 22 de copii, iar împreună formează cea mai numeroasă familie din Marea Britanie. Sue, acum în vârstă de 45 de ani, a devenit prima dată mamă la vârsta de 14 ani și a fost hotărâtă să păstreze copilul. Curând, s-a căsătorit cu Noel și patru ani mai târziu au avut surpriza de a fi din nou părinți.

La un an distanță, primeau vestea că femeia este, din nou, însărcinată. De atunci, Sue a mai dat naștere de 19 ori. În ciuda faptului că sunt o familie mare, cei doi soți nu pretind ajutoare din partea celorlalți. Cuplul își întrețin copiii cu banii proveniți din propria afacere, o brutărie de succes. Iar costurile nu sunt mici deloc. În fiecare zi, cu toții consumă 18 litri de lapte și mănâncă trei cutii de cereale doar la micul dejun. Vizitele la supermarket îi fac să scoată din buzunar 250 de lire pe săptămână, iar mașina lor e depășită de numărul de membri.

Mezina familiei Radford s-a născut în 2020
Sue a adus pe lume o fetiță în aprilie 2020. La scurt timp, micuța a primit numele Heidie Rose. Este și ultimul copil, spune ea. A petrecut mai mult de 800 de săptămâni fiind însărcinată și, din cauza vârstei, starea de sănătate i se poate șubrezi cu ușurintă.

În 2012, pe când aveau doar 14 copii, cei doi spuneau că, în ciuda muncii grele și a energiei pe care o cere creșterea unui nou copil, ”iubesc totul la bebeluși” și vor mai mulți.

”Presupun că într-un fel ai putea spune că suntem dependenți de a avea copii. Pur și simplu ne place totul în legătură cu asta”, recunoștea doamna Radford atunci.

Tot la acea vreme, una dintre fiicele sale, Sophie, spunea că nu-și amintește să o fi văzut pe mama sa fără un copil în pântec.

Criticată de multe persoane pentru că a născut atâția copii, femeia a dezvăluit pentru The Sun, că atât ea, cât și soțul său, au fost abandonați la naștere și că iubesc copii.

Acest lucru se poate observa în dăruirea cu care au grijă de toți micuții lor.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate