35.4 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021

La numai 38 de ani un primar din PNL a murit din cauza COVID-19

La doar 38 de ani unul dintre cei mai indragiti politicieni din judetul Calarasi a fost rapus de virusul COVID-19, lasand in urma lui doi minori orfani de tata.

Politicianul Adrian Popa a fost infectat cu COVID-19 insa organismul sau nu a reusit sa infranga virusul. Surse apropiate spun ca si sotia dumnealui a fost bolnava de COVID, dar si-a revenit. Amandoi au fost internati la un spital din capitala insa in cazul lui Adrian Popa nu s-a mai putut face nimic. El suferea de obezitate, diabet si avea probleme cu respiratia. Initial dadea impresia ca starea i s-ar imbunatati dar intr-un final virusul a facut ravagii.

Indiferent de eforturile medicilor si tot tratamentul administrat s-au dovedit in zadar. In ultimele zile ajunsese la o saturatie de 70-80 plamanii fiind foarte grav afectati. Astazi pe 21 februarie 2021, barbatul a pierdut lupta cu virusul.

„Vestea că Adrian Popa, primarul localităţii Cuza-Vodă, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă durere şi tristeţe, ne-a şocat pe toţi. Probabil numai Dumnezeu ştie de ce a ales ca drumul său în viaţă, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme. Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci şi un prieten, un om destoinic şi onest. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!”, a scris pe pagina sa de socializare Emil Florian Dumitru, deputat de Călăraşi.

Toata lumea a fost luata prin surprindere la aflarea vestii ca Primarul Adrian Popa a murit

Moartea fulgerătoare a lui Adrian Popa a luat prin suprindere pe toată lumea, mai ales că era un bărbat în putere. Şi preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă a transmis un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru decesul prematur al politicianului: Îmi iau „Rămas bun” de la un prieten şi un om drag sufletului meu, Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă.

Cuvintele nu pot înlocui pierderea ta din viaţa familiei tale tinere şi nici din a noastră. Dumnezeu să-ţi poarte sufletul spre Lumină, Adi! Şi PNL Călăraşi a postat un mesaj: Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi. O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepţional, un familist, un primar apreciat şi iubit de comunitate. Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!”.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate