Lacrimi și durere la căpătâiul lui Arșinel. Soția actorului îl veghează neîncetat

Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 83 de ani. Marele actor a suferit mult și acum și-a găsit liniștea în lumea de dincolo. A lăsat în urmă, însă, o familie răpusă de durere, care și-a pierdut cel mai mare sprijin.

Marilena Arșinel, la căpătâiul actorului
Încă de vineri, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, teatru pe care el l-a condus ani de zile din postura de director. Până duminică, cei care l-au iubit pe marele actor și l-au apreciat îi pot aduce un ultim omagiu maestrului.

Marilena Arșinel a apărut astăzi la mormântul regretatului actor. Aceasta a fost dusă de către unul dintre fiii lor, vizibilă pe chip fiind durerea. Nu a putut ridica din pământ privirea, cuprinsă de lacrimile vărsate de când soțul ei și-a dat ultima suflare.

Imaginile șocante cu femeia au fost publicate de Cancan și pot fi văzute aici. Chiar dacă starea ei este una sensibilă, nu a putut sta departe de soțul ei, pe Care acum îl va vedea pentru ultima dată. Cei doi și-au fost alături mai bine de 50 de ani și au trecut prin multe greutăți.

Marilena Arșinel a suferit un accident destul de grav, din cauza căruia a ajuns să nu se mai poată mișca decât cu un cadru. Pentru ea, totul va fi foarte greu de acum înainte, având în vedere că soțul ei era cel care se ocupa de îngrijirea ei.

Arșinel era conștient de problema de sănătate a soției sale, care nu avea vindecare, dar era optimist și spera că, totuși, starea ei se va mai remedia și nu va mai fi intr-o stare așa de critică.

“Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsură”, povestea Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.