Laura Codruța Kovesi s-a căsătorit în secret. Cine este soțul fostei șefe a DNA: “A fost o relație discretă, un om extraordinar”

Actuala șefă a Parchetului European a dezvăluit că este căsătorită de câțiva ani.

Laura Codruța Kovesi a anunțat că s-a căsătorit. Nunta a fost organizată în secret, în urmă cu câțiva ani, însă șefa Parchetului European a dezvăluit abia acum că și-a întemeiat o familie.

Iată cine este soțul ei!

Kovesi: “M-am căsătorit acum câțiva ani, imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg”

Laura Codruța Kovesi a fost întotdeauna în atenția presei, prin prisma funcțiilor publice pe care le-a ocupat, însă în ceea ce privește viața privată, a vrut să păstreze mereu discreția.

Așa s-a întâmplat și în ultimii ani. Actuala șefă a Parchetului European a dezvăluit abia acum că s-a căsătorit, deși a trecut ceva timp de când a spus marele “DA”.

Cât despre soțul ei, Kovesi a mărturisit că este român și că au avut o relație serioasă, înainte de a-și întemeia o familie: “M-am căsătorit acum câțiva ani. Imediat după ce am preluat mandatul la Luxemburg.

Este român, prietenul meu pe care l-am avut în România, a lucrat în privat, a fost o relație discretă, este un om extraordinar. Câteodată mă amuz că citesc în presă că sunt măritată cu fostul ofițer SPP. Nu este adevărat, ne amuzăm împreună pe subiectul ăsta. A fost o chestiune personală, a fost o relație destul de lungă și asta e.”, a declarat fosta șefă a DNA, pentru spotmedia.ro.

“N-am fost niciodată singură”

Dorința lui Kovesi de a-și ține viața privată departe de luminile reflectoarelor a făcut ca, de-a lungul timpului, fosta șefă a DNA să fie catalogată ca fiind o femeie singură. Aceasta susține, însă, că a avut întotdeauna prietenii și familia aproape, chiar dacă nu și-a expus niciodată viața personală în public: “N-am fost niciodată singură. Tot timpul am avut prieteni, familia lângă mine. Legea îmi oferă această posibilitate și soțul meu este un om extraordinar și foarte înțelegător.”, a mai spus Laura Codruța Kovesi, pentru sursa menționată.