Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan, scandal URIAȘ: „M-a luat de păr și m-a târât”

Antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria Prodan se află la sediul Poliției Snagov, acolo unde se acuză reciproc de agresiune, potrivit surselor Antena 3.

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria a continuat în această seară la sediul Poliției Snagov. În plin divorț cei doi şi-au adus reciproc acuzații de agresiune fizică.

SCANDAL IMENS ÎNTRE CEI DOI FOȘTI SOȚI
Mai exact, impresara spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă şi are dovezi filmate.

“Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure.

“M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”
M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în faţă, a încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.

M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare”, ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a se lămuri cine a început disputa. Urmează să se emită ordine de protecție provizorii, pentru amândoi, mai ales că Anamaria Prodan a subliniat că se simte amenințată, spun sursele Antena 3.

Potrivit IPJ Ilfov, “la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se mai arată în comunicatul emis de IPJ Ilfov.