Lavinia Pârva, declarații șocante: „Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc SINGURĂ”

Lavinia Pîrva i-a dăruit un băiețel celebrului artist Ștefan Bănică Jr. Cei doi sunt topiți după rodul iubirii lor, însă frumoasa brunetă recunoaște că viața de părinte este și grea. Mai mult, vedeta se declară șocată de mamele cu care se întâlnește atunci când iese cu copilul în parc.

Lavinia Pîrva rupe tăcerea despre familia sa

De când a devenit mămică, viața Laviniei Pîrva s-a schimbat complet. Ieșirile la cafea cu prietenele sau plecările dese în vacanțe au fost înlocuite de schimbatul scutecelor și nopți nedormite din cauza micuțului. Deși soțul ei, Ștefan Bănică Jr., are experiență în creșterea unui copil, pentru brunetă, emoțiile și trăirile au fost noi și copleșitoare.

Cei doi părinți refuză ajutorul unei bone

Aflată într-o emisiune TV celebră, Lavinia Pîrva a dezvăluit totul despre noul capitol din viața ei. Extrem de sinceră, partenera lui Bănică Jr. nu se ascunde după deget și spune că rolul de mămică are avantaje, dar și unele dezavantaje, în condițiile în care nu a vrut să apeleze la bonă.

Venirea pe lume a lui Alexandru le-a colorat viața Laviniei Pîrva și lui Ștefan Bănică Jr. Totul se învârte în jurul micuțului, iar cei doi părinți fac orice pentru ca piciul să nu ducă lipsă de nimic. Deși sunt ocupați cu diferite proiecte, Lavinia și Ștefan au ales să-și crească singuri copilul, fără ajutorul unei bone.