15.8 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021

Lavinia Pîrva a pierdut 30 de kilograme într-un an. Cum a reușit vedeta acest lucru?

Cât a slăbit Lavinia Pîrva! Soția lui Ștefan Bănică Jr este parcă mai suplă ca niciodată. A reușit să slăbească în jur de 30 de kilograme în decursul unui an, după ce l-a adus pe lume pe micuțul Alexandru. Asta după ce a ținut o dietă foarte strictă care a avut rezultate rapide, însă care a ”costat-o” rotunjimile care au consacrat-o!

Soția lui Bănică Jr povestea că în perioada sarcinii a acumulat foarte multe kilograme și că a fost destul de șocant pentru ea. Ea a mărturisit și ce dietă drastică a urmat.

Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos
“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari.

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară.

Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).

Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi.

Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!

Dieta drastică și vizitele dese la sala de sport au ajutat-o să ajungă la kilogramele dorite și chiar să fie mai sexy și decât înainte de a rămâne însărcinată.

Recent, Lavinia Pîrva a fost surprinsă pe străzile din Capitală. Soția lui Bănică Jr ieșea de la croitorie și se îndrepta către autoturismul ei pe care-l parcase în apropiere. Artista era îmbrăcata în negru, cu o pereche de pantaloni destul de largi, dar care îi evidențiau perfect picioarele subțiri și posteriorul minuscul. Se pare că Lavinia a slăbit atât de mult încât parcă nici posterior în pantaloni nu mai are.

A ajuns la silueta mult dorită, însă este în continuare atentă la alimentație, iar mișcare face în continuare, reușind să se împartă perfect, iată, între casă, copil, afacere și timp pentru ea.

Lavinia Pîrva încearcă să-și petreacă timpul alături de fiul ei, ea implicându-se total în creșterea și educarea micuțului Alexandru, să fie și femeie de casă, dar să-și crească și mica afacere pe care și-a făcut-o în urmă cu câteva luni. Mai exact, Lavinia are un magazin online cu haine, articole vestimentare pe care le croiește la un atelier din Capitală.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate