Membru al echipei care produce serialul ”Law & Order: Organized Crime”, împușcat mortal pe platoul de filmare

Un membru al echipei „Law & Order: Organized Crime” a fost împuşcat şi ucis marţi dimineaţa, la New York, în timp ce se afla la filmările celui de-al treilea sezon al serialului, informează Variety.

”Suntem extrem de șocați în urma faptului că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineaţă devreme şi a murit”, au declarat NBC şi studioul Universal Television.

„Colaborăm cu forţele locale de aplicare a legii, în timp ce acestea continuă să investigheze. Suntem alături de familia şi prietenii lui şi vă cerem să le respectaţi intimitatea în aceste momente”.

Potrivit NYPD, este vorba despre un bărbat de 31 de ani pe nume Johnny Pizarro, care locuia în Queens. Se afla în maşină la ora 5:15 în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană necunoscută s-a apropiat de maşină, a deschis uşa şi l-a împuşcat. Pizarro a fost transportat la Spitalul Woodhull unde i-a fost declarat decesul.

Filmările urmau să aibă loc în cartier, marţi, iar Pizarro a ajuns pe platoul de filmare devreme, el ocupându-se de securitatea perimetrului şi parcare.

Era angajat la o companie privată care era contractată de producţie. Nu este clar dacă ucigaşul îl cunoştea sau care ar putea fi motivul. Ucigaşul a fost descris de martori purtând un hanorac negru şi pantaloni negri.

„Law & Order: Organized Crime” este unul dintre cele trei sezoane „Law & Order”, difuzate în prezent pe NBC, toate fiind filmate frecvent în aer liber, în jurul zonei New York.