Legătura neașteptată dintre Manuela de la Puterea Dragostei, Mircea Radu și Cornel Păsat! Ce s-a întâmplat acasă la concurentă în urmă cu un an?

470

Manuela de la Puterea Dragostei a fost vizitată acasă de Cornel Păsat, în urmă cu un an.

Ce legătură este între Manuela de la Puterea Dragostei și Cornel Păsat? Dar între ea și Mircea Radu? Ei bine, surpriză: Manuela a fost vizitată acasă, în urmă cu un an de către cei doi. Bruneta care azi își caută iubirea a fost luată ”cu caravana” în cadrul unui show de televiziune.

Mircea Radu și Cornal Păsat au venit împreună în comuna Pianu, județul Alba, însă doar al doilea i-a trecut ”bătătura” Manuelei. Îmbrăcată ”de casă”, tânăra de 25 de ani a lăsat o impresie bună nu doar prin felul în care arată ci și prin faptul că a știut să tragă vin din butoi cu furtunul și a servit excelent la masă tot felul de bucate alese. ”Pare o fată de oraș. E foarte emancipată”, a spus Cornel Păsat, impresionat de Manuela.

Emisiunea ”Ie Românie” realizată anul trecut, cu ocazia Centenarului și-a propus să descopere oameni talentați în fiecare colț al țării și să-i aducă sub lumina reflectoarelor, câștigătorii urmând să fie desemnați de către un juriu.

Manuela se recomandă ca fiind din Sebeș

Manuela a intrat în casa ”Puterea Dragostei” în urmă cu o săptămână și a fost recunoscută de ceilalți concurenți ca fiind fosta iubită a lui Bobicioiu (fost concurent la Puterea Dragostei). ”Sunt ardeleancă, sunt din Alba. Am 25 de ani. Sunt Vărsător. Nu sunt chiar din Alba, din Sebeș. Nu m-am uitat de când ai reintrat tu (cu referire la None, n.r.)”, a spus Manuela după ce a intrat în casă.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise