All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Legatura nestiuta dintre Stela Popescu si creatoarea primei doamne! “Cand am cunoscut-o, mi-a zis…”

Prietenia pe care Eli Laslean a avut-o cu marea actrita Stela Popescu i-a ramas in suflet designerei lui Carmen Iohannis. Cele doua s-au intalnit in urma cu 23 de ani, din intamplare, si, din acel moment, au dezvoltat o relatie foarte frumoasa, curmata de moartea brusca a artistei.

Stela Popescu a decedat la finele lunii noiembrie, insa nici acum oamenii care au iubit-o si au respectat-o nu vor sa conceapa ca marea actrita nu mai este in viata! Poate tocmai de aceea, isi amintesc cu nostalgie de clipele in care au fost in preajma ei si s-au bucurat de o prietenie frumoasa!

Prezenta, recent, la Gala Femei de Succes, Eli Laslean, creatoarea primei doamne a Romaniei, a rememorat momentele in care soarta i-a scos-o in cale pe Stela Popescu!

“Cand am intalnit-o prima oara, eram in cel de al doilea an de cand faceam moda si furnizam haine unui magazin din Timisoara! Intr-o zi, vanzatoarea de acolo mi-a spus: “Au venit Stela Popescu si Madalina Manole si au fost foarte incantate de lucrurile pe care le-au vazut. De altfel, Madalina chiar si-a luat un costumas si a fost extrem de fericita, dar Stela era un pic amarata pentru ca nu si-a gasit nimic. Ne-a intrebat de ce nu facem si marimi mai mari?”, mi-a zis femeia. Din fericire, la plecare, actrita a lasat numarul de telefon, iar eu am cautat-o imediat! I-am multumit ca mi-a laudat tinutele, dar dansa, in stilu-i caracteristic mi-a spus: “Mai, sunt frumoase hainele tate, dar le faci numai pentru tipele slabe”! Mi s-a parut foarte simpatica si, fiindca tot i-a placut ce cream eu, i-am cerut masurile si i-am facut un costumas roz, cu o combinatie de ivory, si i l-am trimis! A fost atat de multumita, incat, de atunci, am ramas prietene”, a povestit Eli Laslean, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Sursa: bzi.ro

loading...