Leo De La Strehaia Are Mari Probleme De Sănătate. „Prințul Țiganilor” Se Zbate Între Viață Și Moarte După Ce A Suferit Un AVC În Închisoare

Leo de la Strehaia se confruntă cu mari probleme de sănătate după ce a suferit un AVC în închisoare și a ajuns în stare critică la spital. Controversatul

afacerist se afla în penitenciar unde își ispășea pedeapsa pentru contrabandpă cu benzină. Acum, mama lui Leo de la Strehaia îi roagă pe cei care îl cunosc să se roage pentru sănătatea lui.

Leo de la Strehaia, autointitulatul „Prinț al Țiganilor”, a ajuns în spatele gratiilor anul trecut. Acesta a fost condamnat de magistrați l-au condamnat pentru

contrabandă cu benzină și evaziune fiscală. În prezent, acesta se confruntă cu o situație de viață și de moarte după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Leo de la Strehaia are mari probleme de sănătate

Leo de la Strehaia a ajuns la spital în stare critică, fiind transportat de urgență din penitenciar.

„Prințul Țiganilor” a suferit un alt accident vascular cerebral și este la un pas de a-și pierde viața. Controversatul afacerist se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală. Totul s-a aflat după ce mama lui, Patroana, a făcut un apel la cunoscuți, pe canalul de YouTube al acestuia.

Leo de la Strehaia a suferit un AVC, iar mama lui nu mai are nădejde decât la Dumnezeu să-l vindece.

Patroana a vorbit despre starea lui de sănătate într-un videoclip publicat pe YouTube și i-a rugat pe cei care o urmăresc în mediul online să se roage pentru fiul ei.

„Sunt amărâtă, vai de capul meu. Să vă rugați pentru copilul meu! Are un cheag de la inimă la creier și au zis medicii că e grav. Să vă rugați pentru el! El a făcut bine la toată lumea! El are și alte probleme de sănătate”, a transmis Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

„Prințul Țiganilor”, condamnat la închisoare

În luna septembrie a anului trecut, Leo de la Strehaia şi mama lui au fost condamnaţi la închisoare cu executare, fiind acuzaţi de evaziune fiscală. „Prințul Țiganilor” are de stat doi ani şi jumătate în spatele gratiilor, în timp ce mama lui a primit doar doi ani.

Femeia, cunoscută drept Patroana, a fost deja eliberată în luna noiembrie a acestui an.

Leo de la Strehaia, pe numele său real Ion Stelică Mihai, a fost trimis în judecată în 2017, pentru contrabandă cu benzină. Prejudiciul produs ar fi de 3 milioane de euro. Acesta a fost condamnat la doi ani şi șase luni închisoare cu executare, fiind acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a

impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.