Leo Iorga a murit. Prima declarație a lui Dan Bittman

3.892

Leo Iorga a murit răpus de cancer. După o luptă ce a durat opt ani de zie, artistul a păsărit această lume. În urma lui au rămas familia, prietenii și colegii de breaslă care au sperat până în ultima clipă într-o minune.

Printre cei care regretă moartea lui Leo Iorga se află și Dan Bittman. Cântărețul a vorbit într-o emisiune de televiziune despre trecerea în neființă a membrului trupei Compact.

„Dumnezeu să-l odihnească, da… L-am cunoscut şi l-am cunoscut foarte bine. Am fost alături de el, dar nu numai eu, toţi! Cred că toată breasla noastră a încercat să-l ajute în toate felurile posibile şi singura concluzie este că….Leo a fost, este şi va rămâne un exemplu pentru noi toţi cei care l-am cunoscut. A luptat cu viaţa aşa cum puţini am reuşit să o facem! Dumnezeu să-l odihnească şi cei care i-au înţeles lupta să-l dea drept exemplu” a spus Dan Bittman, într-un interviu.

Dan Bittman, despre ultima întâlnire cu Leo Iorga
„A iubit viaţa foarte tare şi a făcut tot ce a putut până în ultimul moment, să ne arate tuturor că viaţa merită trăiă! Ultima oară…la concertul organizat de prietenii lui de la Compact.
A venit adus într-un cărucior din spital. L-am pupat cu toţii, l-am îmbrăţişat şi i-am urat multă sănătate! Am aflat de dimineaţă, îmi pare rău şi condoleanţe familiei”, a mai declarat Dan Bittman.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise