Leoaica Kinga de la Casa Iubirii schimbă mașinile că pe șosete. Ce bolizi conduce controversata concurentă de care niciun bărbat nu reușește să se lipească

Kinga, una din cele mai controversate concurente de la Casa Iubirii, se scalda in bolizi de lux.

Leoaica de la Casa Iubirii care nu reușește nicicum să se îndrăgostească de vreun concurent, dar de când a intrat în show-ul matrimonial, Kinga a reușit să își atragă de partea ei o mulțime de fani, dar și o parte de telespectatori și urmăritori din mediul online care nu prea sunt de acord cu acțiunile ei din cadrul emisiunii matrimoniale.
Se pare că vicecampioana europeana la fitness nu prea reușește să își găsească sufletul pereche și daca la început pusese ochii pe Radu și l-a făcut pe concurent să sufere, a doua încercare a fost cu Nicolas unde a și mers la un date departe de platourile de filmare pentru a petrece mai mult timp împreună, însă din contra lucrurile s-au înrăutăți după cum a declarat și Nicolas care chiar daca a obținut un sărut de la ea, totul s-a dus pe apa sâmbetei.

Ce bolizi de lux conduce leoaica Kinga de la Casa Iubirii
„Mi-am dat seama că ea e de show acolo. Din întrebarea ei, mi-am dat seama. M-a întrebat daca am venit pentru show sau pentru ea. Nu aș mai fi încercat să o cunosc. Ea a declarat că nu este acolo să facă un cuplu. Ea nu voia să declaram că în Casa am fi un cuplu, a dezvăluit Nicolas pentru Culisele Iubirii.

Ea nu și-a dorit cu adevărat acest lucru.

Am fost recunoscător pentru cei care ne-au oferit date-urile. Am vrut să merg mai departe, să încerc. Eu am avut o reticenta de când Andreea Mantea ne-a dat date-ul. În prima parte, noi am vorbit aceleași lucruri că în Casa. Am dormit, da, în cort împreună. Eu am vrut să renunț, ea stătea pe coltul ei de pat, eu pe al meu. Am vrut să mai dau în Casa. Ea a inițiat sărutul, așa deodata. Când credeam că nu mai e posibil, a sărit pe mine. După o jumătate de ora de vorbit, ea a sărit și m-a sărutat. Nu pot să spun ce s-a întâmplat mai departe. Să spună ea, a dezvăluit Nicolas.

Kinga nu reuseste sa se indragosteasca de niciun barbat de la Casa Iubirii
Cu toate acestea, Kinga este o concurenta foarte placuta si in cadrul reality show-ului si in afara lui. Deja are o multime de fani, iar schimbarea chiar si de look a tinerei este mai mult decat evidenta. Ii plac sedintele foto, hainele elegante si masinile scumpe. La acest capitol, Kinga nu face rabat preferand o singura marca de lux la volanul caruia s-a si lasat fotografiata.