23 C
București
miercuri, 16 iunie 2021

Licitația pentru un nou contract de salubritate în Ploiești: noi modificări aduse caietului de sarcini

Consilierii locali din Ploiești au votat o serie de modificări ale caietului de sarcini pentru licitația privind contractarea unui nou operator care să asigure salubritatea și deszăpezirea în Ploiești. Este vorba despre contractul de curățenie căi publice, care în prezent era încheiat cu Rosal, dar pentru care consilierii locali au votat anterior rezilierea.

Primarul Andrei Volosevici și viceprimarul Magdalena Trofin au explicat în cadrul ședinței de vineri, 11 iunie, că Agenția Națională pentru Achiziții Publice a analizat caietul de sarcini propus de municipalitate și a făcut o serie de recomandări.

Printre modificările sugerate de ANAP se numără renunțarea la impunerea unui cash-flow minim pentru operatorul care va câștiga licitația, măsură la care aleșii locali se gândiseră pentru ca evita ca Ploieștiul să mai fie în situația în care are contract cu un operator care nu își permite să plătească salariile, iar angajații acestuia să facă proteste din acest motiv.

O altă modificare propusă de ANAP face referire la vechimea utilijelor operatorului: municipalitatea dorea să impună ca viitorul operator să aibă utilaje de cel mult 2-3 ani vechime,

 » Citeste mai mult pe ziarulincomod.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate