Botoșani. Suma impresionantă pentru care o femeie a licitat un loc de parcare

0

Locurile de parcare, devenite prin grija autorităților un prilej de veșnică dispută între șoferi, două linii trasate pe asfalt, au ajuns să fie adjudecate pentru prețuri extrem de ridicate în mai toate orașele din țară…

De exemplu, într-unul din cartierele Botoșaniului, un loc de parcare aflat chiar lângă scara unui bloc a stârnit o concurență acerba printre cei care voiau să-și admire mașina de la balcon.

Cinci vecini, trei bărbați și două femei s-au luat la întrecere în a-l licita. Bărbații s-au retras când s-a atins pragul de 2.500 de lei, iar doamnele au licitat până au depășit suma de 7.500 de lei.

Bărbații s-au retras când s-a atins pragul de 2.500 de lei, iar doamnele au licitat până au depășit suma de 7.500 de lei.

Vecinii au rămas uimiți când au aflat de suma record plătită de femeie pentru concesiunea bucății asfaltate.

Alte trei locuri au fost licitate pentru 3.000 de lei pe an, deși, la o distanță de aproximativ 50 de metri, au rămas trei locuri de parcare neocupate.

Au fost și cazuri în care oamenii s-au răzgândit după ce au licitat.

Un bărbat a reușit să obțină un loc contra sumei de 1.400 de lei. După ce a semnat procesul verbal pentru atribuirea locului de parcare și a părăsit sala, omul s-a întors și a spus că trebuie să renunțe la loc, pentru că l-a certat soția.

Respectivul domn nu va mai putea participa la o licitație pentru o perioadă de 3 ani de zile.

Spune ce crezi