Lider al protestelor anti-vaccin din Zalău, internat cu COVID. ”Îmi pare rău că nu m-am vaccinat”

0

Unul din liderii protestatarilor anti-vaccin desfășurate în Zalău s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital, iar acum încurajează oamenii să se imunizeze împotriva COVID-19.

Marți, Erno Kovacs a postat o imagine de pe patul de spital, purtând o mască de oxigen, în care recunoaște că a greșit nevaccinându-se.

”Vaccinați-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID.

Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, a scris Erno Kovacs pe contul său de Facebook.

Ulterior, bărbatul a editat mesajul și a eliminat îndemnurile la vaccinare.

”Chiar exista covid Aveți grije de voi și de familiile voastre și copii voștri Va iubesc Doamne ajuta .Ma înclin în fata medicilor au o misiune foarte grea Ei sunt chiar eroi. Va felicit domnilor doctori”.

Presa locală scria în aprilie că Erno Kovacs este cercetat penal de procurori după un protest împotriva vaccinării obligatorii și al restricțiilor impuse de autorități, organizat la Zalău.

De asemenea, el a participat la proteste organizate de reprezentanţii AUR în mai multe oraşe din ţară, unde contestau existenţa virusului SARS-COV-2 şi a bolii provocate de acesta.

Spune ce crezi