Lidia Buble, devastată de durere! A murit cel mai bun prieten al artistei: ”Ai luat jumătate din mine cu tine”

Zi tristă pentru Lidia Buble. Bubbly, cel mai bun prieten al cântăreței, a murit în această dimineață. Patrupedul avea doar 4 ani.

Cei care au un animal de companie pot înțelege durerea prin care trece, acum, Lidia Buble. Sâmbătă, 22 octombrie 2022, este cea mai tristă zi pentru cântăreață. Bubbly, patrupedul primit în dar de la fostul ei iubit, Răzvan Simion, a murit. Pomerianul a intrat în viața artistei în anul 2017.

Lidia a publicat un filmuleț în care apare alături de Bubbly, în timpul unui moment de tandrețe, așa ca între cei mai buni prieteni.

”Nu știu cum voi învăța să trăiesc fără tine… Ai luat jumătate din mine cu tine. Te iubesc, prietenul meu cel mai bun!”, a fost msajul Lidiei Buble de pe Instagram.

Se pare că Bubbly avea probleme de sănătate, de mai mult timp. Patrupedul era destul de sensibil, Lidia spunând de multe ori că este foarte atentă la alimentația lui.

Reamintim că în luna aprilie a acestui an, Lidia Buble și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram despre faptul că a mers cu Bubbly la veterinar, acolo unde i-a făcut un set de analize.

”Gata, astăzi mai avem de făcut ultimele analize și terminăm. Suntem sănătoșei, nu chiar de tot, dar suntem bine”, spunea atunci Lidia Buble.

Artista era nedespărțită de prietenul ei, atât la emisiuni, cât și la concerte. Bubbly o însoțea peste tot și devenise un cățelus îndrăgit de toată lumea.

”Spre uimirea tuturor, îl iau și pe scenă, cu mine. Îl mai las dj-ului sau îl aduc în fața publicului, pentru că… este cerut! Culmea, după cântari, el face cele mai multe poze cu bublișorii. În alte cazuri, are gentuța lui specială, unde stă cumințel, doarme și mă așteaptă să ne jucăm, după concert”, declara Lidia, în urmă cu ceva timp.