Lidia Buble este în doliu! Vedeta a anunțat vestea cumplită în lacrimi: Bubbly nu mai este printre noi

Lidia Buble trece în aceste clipe printr-o dramă cumplită. Vedeta a povestit totul cu lacrimi în ochi, pe contul său de socializare. Ea a ținut să le împărtășească fanilor tot ce simte de când o ființă apropiată sufletului ei a încetat din viață.

Lidia Buble trece printr-o dramă cumplită. Vedeta a relatat suferința pe care o simte cu ochii în lacrimi, în mediul online. Mai exact, ea a povestit pe contul său de Instagram că Bubbly, câinele său, s-a stins din viață.

„Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș”, a spus Lidia Buble.

Ea a petrecut alături de cățeluș cei mai frumoși cinci ani și jumătate. Animalul său de companie avea, însă, și grave probleme de sănătate. Acesta a făcut de-a lungul timpului mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere

„Voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.”, a transmis Lidia Buble, pe pagina persoanlă de Instagram.

lidia buble caine

Bubbly suferea de două probleme de sănătate, pancreatita și afecțiuni ale rinichilor. Vedeta și-a dorit, la un moment dat, să îl castreze. Doctorii i-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni.

„Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urma cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.”, a mai spus artista.

Ce a aflat cât a mers cu cățelul la doctor

Lidia Buble a susținut că a fost în nenumărate rânduri cu cățelul său la doctor, însă specialiștii nu au semnalat toate problemele pe care acesta le avea. Animăluțul a fost trimis de urgență la doctor cu un prieten. Când s-a dus, ulterior, să îl ia pe Bubbly, doctorii i-au transmis că este deshidratat, că nu au putut să îi ia sânge, dar că, în schimb, i-au făcut câteva perfuzii să îl pună pe picioare.

„Mi-au zis să revin următoarea zi să vadă dacă se poate lua sânge. Asta s-a și întâmplat, iar analizele au ieșit bine. Mi l-au dat acasă. Mi se părea că se simte din ce în ce mai rău. Se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce”, a continuat să-și povesteascpă drama vedeta.

În tot timpul cât a vorbit de câinele său, Lidia Buble a avut ochii numai în lacrimi. Ea a arătat că vestea pe care a primit-o a fost una devastatoare.

„În ziua în care a murit Bubbly a fost pentru prima dată când am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…”, a povestit aceasta.