12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Lidia Buble, mesaj neașteptat. Artista iubește din nou?

“Lidia Buble nu mai este o femeie singură?” – este întrebarea pe care mulți dintre cei aflați în comunitatea ei de pe Instagram au avut-o după ce au văzut mesajul romantic publicat azi. După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața nu și-a asumat nicio relație, deși, nu este un secret pentru nimeni că are numeroși admiratori care încearcă să îi cucerească inima.

Lidia Buble a postat un mesaj de dragoste și a stârnit numeroase întrebări
Ziua de astăzi a fost una de răsfăț pentru Lidia Buble: a mers la un salon de înfrumusețare, după care a făcut o ședință foto și a luat masa în oraș alături de fratele ei mai mic, Elisei, care a fost însoțit de partenera lui de viață, Gabriela, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

Pe lângă dezvăluirile menționate mai sus, artista de 27 de ani a distribuit în cursul acestei zile un mesaj impresionant scris în limba engleză – după cum vedeți în poza din stânga colajului de mai jos – care se traduce astfel: “Îți mulțumesc că mă iubești atunci când nu mă simt atrăgătoare”. Nu doar declarația de dragoste în sine a atras atenția fanilor Lidiei Buble, ci și emoticonul în formă de inimă roșie.

În ultimele luni, vedeta a tot fost întrebată dacă există un iubit nou în viața ei, însă, a negat aceste zvonuri de fiecare dată. Pe de altă parte, fostul ei logodnic, Răzvan Simion, “și-a oficializat” relația cu bruneta care l-a făcut să-i bată din ce în ce mai tare inima.

Mesajul postat de Răzvan Simion la anunţul despărţirii de Lidia
Păreau un cuplu fericit și fără probleme, însă lucrurile nu erau chiar așa. Fără ca cineva să se aștepte la o astfel de veste, Răzvan Simion a făcut în urmă cu câteva luni un anunț care a șocat lumea mondenă. Lidia Buble nu mai era fericită alături de el, așa că au decis să nu mai formeze un cuplu, iar fiecare să meargă pe propriul său drum în ceea ce privește planul personal. Pe plan profesional au continuat să formeze o echipă, matinalul fiind în continuare managerul artistei.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris Răzvan Simion, în momentul în care a anunţat despărţirea de Lidia Buble.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate