14.8 C
București
duminică, 13 iunie 2021

Lidia Buble, petrecere de pomină după despărțirea de Răzvan Simion: „Călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine”

După o despărțire cel mai bine merge o petrecere, iar Lidia Buble pare că știe acest lucru. Vedeta a împlinit 27 de ani și și-a serbat ziua de naștere alături de cei dragi. Chiar dacă acum două zile despărțirea de Răzvan Simion a devenit una oficială, Lidia Buble nu pare că suferă foarte tare. Cântăreața s-a deconectat de la tot și a ales să se sărbătorească așa cum se cuvine. Petrecerea a început încă de la miezul nopții și a continuat toată ziua.

Lidia Buble a împărtășit cu fanii de pe Instagram tot ce a făcut și în fiecare InstaStory-uri pare foarte fericită și este mereu cu zâmbetul pe buze. La miezul nopții cântăreața a avut parte de o surpriză de proporții, prietena sa, Denisa Potecaru, și sora ei, Lorena, au fost alături de ea și au surprins-o plăcut. I-au adus un tort și i-au cântat „la mulți ani”, iar Lidia s-a arătat extrem de entuziasmată.

„Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulțumesc, fetelor. Vă iubesc”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble nu pare afectată de despărțire
Deși numai ce a ieșit dintr-o relație ce a durat mai bine de cinci ani, Lidia Buble nu pare că suferă prea mult. În mediul online vedeta se afișează numai cu zâmbetul pe buze și nu a declarat nimic despre despărțirea de Răzvan. Răzvan Simion este cel care a confirmat public că relația dintre ei s-a terminat, printr-o postare pe contul personal de Instagram.

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni”, se arată în mesajul postat de Răzvan.

Prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a făcut anunțul de care fanii săi de temeau în mediul online.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a scris Răzvan Simion

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate