All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Lidia Fecioru iti spune cum scapi RAPID de energiile negative! Pune un ou pe noptiera si daca dimineata este negru atunci…

Cum putem scăpa de energiile negative din casă sau de pe noi? Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a povestit în emisiunea Adevăruri Ascunse că pentru asta este bine să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim peste tot.

Această procedură trebuie să dureze vreo cinci minute, după care oul se sparge.

O altă tehnică de vindecare, dacă vrem ca toate energiile și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, se sparge un ou în el, dar gălbenușul trebuie să rămână întreg și turnăm apă peste el. Îl punem pe noptieră lângă capul nostru, seara. Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir.

Bautura numita ,,Energia casei” – Umple un pahar cu ea si pune-o in cate o camera din casa. Motivul te va soca

Luati un pahar din sticla transparenta si fara modele. Trebuie sa tineti minte ca nu il veti mai putea folosi. Daca puteti, achizitionati o vesela speciala pentru asta.

Puneti in 1/3 din pahar sare de mare.
Puneti 1/3 din pahar otet alb.
Umpleti pana sus cu apa.

Puneti apoi paharul in camera in care credeti ca exista cea mai mare incarcatura de energie negativa. Poate fi spatiul in care primiti vizite.

Asezati-l intr-un loc ascuns si lasati sa stea timp de 24 de ore. Este important ca acest pahar sa nu fie atins in toata aceasta perioada.

A doua zi trebuie sa verificati paharul.

Daca paharul este identic, atunci nu exista energii negative. Puneti alt pahar, in alta camera si repetati procedura.
Daca observati ca paharul este gazificat sau are nuante ciudate, atunci trebuie sa curatati energia. Aruncati continutul in toaleta si trageti apa!

Repetati pentru fiecare camera din casa!

Sursa: anamariavasile.com

loading...