Lista zonelor care risca sa intre in carantina

Știrile zilei

7 povestiri scurte care demonstrează cât de ușor își pierd copiii încrederea în părinți!

Educația copilului este o problemă care trebuie abordată cu toată seriozitatea și responsabilitatea. Contează absolut tot ce spui și...

O scrisoare sinceră către toți cei care și-au pierdut părinții: „Tuturor ne este frică de asta…”

Părinții noștri nu mor. Pleacă, da. Încetează să mai fie alături, da. Însă nu mor. La fel cum nu...

Când ți se pare viața mai grea și crezi că nu există nicio soluție… pune ceainicul pe foc!

Bunica mea, întreaga viață a avut un obicei ferm:-Te-ai trezit? Pune ceainicul…Viața ei a fost diferită. Și de fier,...

Lista zonelor care risca sa intre in carantina. Incepand de astazi de la ora 5 dimineata, din cauza cresterii numarului de noi cazuri de coronavirus, autoritatile au decis ca localitatea Cuca din judetul Galati sa intre in carantina. Rata de infectare cu coronavirus a ajuns in localitate la 4,74 cazuri la mia de locuitori.

Ce localitati zone ar putea intra in carantina.

Seful DSU, Raed Arafat, a avertizat, marti, ca toate localitatile care depasesc 3 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile vor fi carantinate pentru o perioada de cel putin doua saptamani.

”Masurile vor fi analizate in mod deosebit, dar nu ne limitam la acele masuri: purtarea mastilor in spatii inchise, dar si deschise, in mod deosebit in spatiile publice unde exista aglomeratie si este nevoie de portul mastii, carantinarea localitatilor care depasesc 3 la mie in ultimele 14 zile si, bineinteles, luand in considerare daca aici exista focare sau nu, daca este raspandire comunitara, atunci luarea in considerare a carantinarii acestor localitati, interzicerea evenimentelor precum nunti, botezuri in zonele in care sunt cu incidenta mai mare de 1,5 la mia de locuitori in ultimele 14 zile, inchiderea sau sistarea activitatii restaurantelor in interior in zonele in care depasesc incidenta de 1,5.”, a declarat secretarul de Stat.

Cele mai afectate zone sunt Bucuresti, Suceava, Brasov, Prahova, Iasi, Arges, Bacau si Galati.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă