Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, văduvă la doar trei luni după nuntă

Sotul Lidiei Vadim Tudor, fiica fostului lider al PRM, a încetat din viață la doar numai patru luni de la nunta, anunta presa tabloida.

Sotul Lidiei Vadim Tudor a fost Dan Alexandru Tano, el lucra la revista Romania Mare. El a murit la varsta de 51 de ani in urma infectarii cu coronavirus.

Dan Alexandru Tano era scriitor, avea cu 20 de ani mai mult decat fiica lui Vadim Tudor. Casatoria lor a avut loc pe 10 iulie, insa patru luni mai tarziu, pe 16 octombrie, sotul Lidiei Vadim a decedat.

Într-o discuție telefonică, avută cu jurnaliștii Fanatik, fiica lui Vadim Tudor a negat cu vehemență că ar fi fost căsătorită, pentru ca, în a doua, să își nuanțeze totuși discursul, invocând faptul că e viața ei privată și nu dorește să ofere informații.

”Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu. Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, N.R.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru!”, a declarat, în prima conversație telefonică, Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Conform actelor consultate de Fanatik, Lidia, fiica lui Vadim Tudor, și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021, anunțul cu privire la mariajul lor fiind, făcut, așa cum este legal, pe data de 29 iunie, de Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1.

certif casatorie lidia vadim tudor

certif casatorie lidia vadim tudor

”Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, N.R.) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

Cu toate acestea, pusă în fața dovezilor, în a doua conversație telefonică cu reporterii FANATIK, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, vizibil deranjată, a schimbat totuși puțin discursul.

După ce a insistat cu ”Nu sunt căsătorită!”, după ce i s-a adus la cunoștință că actele cu privire la căsătoria ei sunt publice, chiar pe site-ul Primăriei unde au fost în fața ofițerului de stare civilă, Lidia Vadim Tudor a făcut declarații mai puțin categorice.

”Eu nu vreau ca viața mea să fie de interes! (…)Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea. Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, N.R.). (…)

Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!”, a mai spus Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, la exact o lună de la moartea celui cu care a fost căsătorită, cel puțin în acte, timp de trei luni.