Liviu Dragnea participa la reuniunea Comitetului Executiv National al PSD

Duminica, la Palatul Parlamentului, are loc sedinta Comitetului Executiv National al PSD, urmand ca la reuniune sa se discute chestiuni organizatorice.

Printre temele de discutie vor fi bugetul pe 2019 si pregatirea pentru campaniile europarlamentare.

Sedinta CExN va fi urmata de o intalnire a conducerii social-democrate cu grupurile parlamentare ale PSD de la Senat si Camera Deputatilor.

Aceasta va fi prima aparitie in spatiul public a liderului PSD , Liviu Dragnea, dupa ce, de la inceputul anului, social-democratul nu si-a mai facut aparitia in fata camerelor de luat vederi, ci doar in fotografii postate pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis nu va comenta proiectul de buget intrucat se afla la munte.

Presedintele Klaus Iohannis a mers, sambata, la schi, pe partia Transalpina. Seful statului s-a fotografiat cu turistii, pozele fiind postate pe retelele de socializare. Utima data, presedintele a mers la schi pe 19 ianuarie, in Muntii Sureanu, si atunci fiind fotografiat de turisti.

Ce a facut Iohannis la conducerea Romaniei? Iata raspunsul sondajului postat pe facebook

CExN PSD, 3 februarie. Principalele teme de discutie

Printre temele de discutie urmeaza sa se afle o prezentare privind chestiuni legate de administratie si de proiectul de buget pe 2019, precum si pregatirea campaniei pentru alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a mai precizat, pentru Agerpres, ca in cadrul reuniunii urmeaza sa fie discutate si chestiuni organizatorice.

Liviu Dragnea ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Nu comenteaza ce nu poate intelege

Potrivit lui Stefanescu, la finalul sedintei, presedintele PSD, Liviu Dragnea, va face o serie de „anunturi extrem de importante pentru romani, in urma carora vor beneficia milioane de romani”.

Sedinta CExN va fi urmata de o intalnire a conducerii social-democrate cu grupurile parlamentare ale PSD de la Senat si Camera Deputatilor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si I  » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !