Liviu Plesoianu, scrisoare incendiara catre membrii Parlamentului European

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, incearca cu toate puterile sa saboteze candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al Parchetului European si in acest sens a trimis o scrisoare catre membrii Parlamentului European in care le explica problemele din Romania ale lui Kovesi.

”Pentru ca ADEVARUL despre KOVESI acesta este si nu altul, le-am trimis azi acest mesaj tuturor membrilor Parlamentului European:

Unul dintre candidatii pentru functia de Procuror-sef european s-a intalnit in SECRET cu sefii Serviciului SECRET, in seara alegerilor prezidentiale din 2009, acasa la un foarte cunoscut politician…

In clipa in care veti fi tentat(a) sa apasati pe buton pentru a o alege pe doamna Kovesi Procuror-sef european, sa va amintiti urmatoarele doua lucruri extrem de grave:

1. In seara alegerilor prezidentiale din anul 2009, in calitate de Procuror General al Romaniei, doamna Laura Codruta Kovesi s-a deplasat impreuna cu directorul Seviciului Roman de Informatii si cu prim-adjunctul acestuia acasa la un foarte cunoscut politician, care avea sa devina ministru in doar cateva zile. La intalnire au participat si alti politicieni si consultanti politici. Doamna Kovesi (Procuror General) si primii doi oameni ai serviciului secret (George Maior si Florian Coldea) fusesera numiti in functie de Presedintele Basescu, cel care candida pentru un nou mandat. Toti politicienii si consultantii care au participat la intalnire se aflau in tabara Presedintelui Basescu. Omul politic (Gabriel Oprea) in casa caruia avea loc intalnirea secreta, in ziua alegerilor prezidentiale, avea sa devina ministru al Apararii Nationale in doar cateva zile de la realegerea Presedintelui Basescu.

Lovitura naucitoare primita de Laura Codruta Kovesi! Este suspecta in 18 dosare PENALE – DOCUMENT

Informatiile sunt publice si vi le comunic in calitate de membru al Comisiei parlamentare de ancheta care a investigat alegerile prezidentiale din anul 2009. Informatia privind participarea doamnei Kovesi la acea intalnire secreta, precum si Deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei in privinta refuzului doamnei Kovesi de a participa la audierile Comisiei de ancheta au constituit temei pentru revocarea acesteia din functia de Procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie.

2. Ca Procuror General al Romaniei, doamna Laura Codruta Kovesi a semnat un protocol SECRET de colaborare cu Serviciul SECRET. Protocolul secret dintre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii a fost semnat de doamna Laura Codruta Kovesi (Procuror General) si de domnii George Maior (Director SRI) si Florian Coldea (prim-adjunct SRI). Protocolul secret, despre care s-a aflat abia in anul 2017, a fost recent declarat neconstitutional de Curtea Constitutionala a Romaniei. Prin acest protocol secret, cu incalcarea legislatiei si a Constitutiei, doamna Kovesi a aservit Procuratura romana Serviciului Roman de Informatii. Este un caz unic la nivelul intregii Uniuni Europene!

Avand in vedere toate cele de mai sus, va intreb:
Sa presupunem ca in spatiul public din tarile pe care cu onoare le reprezentati s-ar afla ca Procurorul General al tarii dumneavoastra s-a deplasat in seara alegerilor prezidentiale acasa la un om politic care avea sa devina ministru in cateva zile,

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !