Liviu Vârciu a făcut o gafă COLOSALĂ! A UMILIT-O grav! Soția lui a reacționat imediat!

Liviu Vârciu este un bărbat împlinit, cu o soție superbă și copii sănătoși. Îndrăgitul prezentator tv pare că și-a găsit jumătatea. Face o echipă bună cu soția sa cu care este împreună de șase ani. Liviu a spus că Anda are o personalitate foarte puternică și îl pune imediat la punct când simte că ceva nu e în regulă.

Ce i-a spus Liviu Vârciu soției sale

Liviu și-a supărat soția făcând o glumă proastă la adresa ei. Anda Călin a reacționat imediat și i-a dat un pumn cu mănușa de box. Artistul a recunoscut că nu a fost deloc amuzant cu gluma lui și a încercat să o împace pe soția lui. Vârciu testa un filtru de pe Instagram când în cadru a apărut soția lui, moment în care el i-a spus că nu e atât de frumoasă pe cât credea că este.

Trebuie să scap de filtrul ăsta, nu se poate așa ceva. Mă obișnuiesc cu mine așa… Nu ești atât de frumoasă, stai liniștită, că nici eu nu sunt, a fost replica lui Liviu Vârciu pe Instastory.

Anda a reacționat imediat și i-a aplicat lui Liviu Vârciu un pumn cu mănușa de box, făcându-l pe acesta să spună că nu e de glumit cu ea. Artistul a recunoscut că a făcut o glumă proastă și că de fapt, soția lui chiar este o femeie frumoasă, chiar cea mai frumoasă femeie din viața lui.

Doamna m-a scos la interval, că nu știe de glumă. Am zis și eu o glumă. Proastă, e adevărat, că dacă îi pun filtru, e mai frumoasă decât e ea în realitate, dar, de fapt, ea e cea mai frumoasă, pentru că de 6 ani nu e nimeni, decât tu, a spus Liviu.