Liviu Vârciu, Dezvăluiri Emoționante Despre Relația Cu Anda Călin. Cum Se Înțelege Actorul Cu Mama Copiilor Săi: ”Chiar M-A Suportat. Sunt Un Om Dificil”

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de cinci ani, iar în urma poveștii lor de iubire au rezultat doi copii. Deși la început lucrurile nu erau tocmai bune între ei și au ajuns chiar să să se despartă, acum actorul

a povestit la Antena Stars că lucrurile s-au liniștit și nu s-ar vedea cu o altă femeie în viața sa niciodată.

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de cinci ani, iar împreună au devenit și părinții a doi copii: un băiețel și o fetiță, care zi de zi îi fac cei mai fericiți.

Liviu Vârciu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Anda Călin, mama copiilor lui

Invitat la Xtra Night Show, Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu mama micuților și spune că e cea mai lungă poveste de iubire pe care a avut-o vreodată și știe sigur că Anda Călin e cea mai potrivită persoană pentru el.

Actorul a precizat că tânăra e extrem de inteligentă și a reușit în toți acești ani să-l schimbe total, să devină o altfel de persoană, deși la începutul relației au întâmpinat și probleme.

”Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor?

E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show.

Liviu Vârciu: ”Am avut foarte multe cumpene”
Liviu Vârciu a mărturisit că în tot acest timp niciodată nu s-a pus vorba de infidelitate în cuplu și amândoi au încredere unul în altul, chiar dacă începuturile nu au fost tocmai ușoare și au ajuns de câteva ori și la despărțire.

Actorul mărturisește că dacă mulți au crezut că se vor despărți definitiv, ei bine lucrurile nu stau deloc așa, iar dacă la alte cupluri relația

se degradează cu trecerea anilor, la Liviu Vârciu lucrurile stau mult mai bine de la o zi la alta.

”Avem cinci ani de zile de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una….Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă (…) Noi am avut foarte multe cumpene

de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, a mai spus Liviu Vârciu la Antena Stars. scrie spynews.ro